daj si 40 km behu a zarucene ti to sformuje brucho viac ako 450 000 000 brusakov
preferujem behanie ci uz dlho v jednom tempe alebo kratke zrychlenia na vybusnost a silu aaaalebo do kopca so zavazim na nohah...ale brusaky som nikdy extra nerobil
z brusakov sa ti nevyrusuje brucho akurat mozes mat vyraznejsie tehlicky ale bez diety nepojde a cvicit kazdy den je zbytocne, to je takmer to iste ako keby si cvicil napr chrbat kazdy den, len brucho ma lepsiu regeneracnu schopnost
rob kym vladzes...prekonavaj sa stale!! stale viac a viac!! daj si tak ze kazdy den...zacni so 100, druhy den daj 110, potom 120, a tak...a na brucho treba aj stravu zmenit a kludne mozes robit kazdy den...akoze ked sa nebude dat zo svalovky tak si daj oddych samozrejme( ale kym sa da tak rob)!
Jofo tak brucho "nevysekáš" inak ako stravou, môžeš mať pevné brucho ako skala ale ked tam máš tuk tak si nahratý a budeš ako ja Treba ho makať minimálne každý 2 den a do vyčerpania, 5O opakovaní minimálne a vela vela vela serii, tak 1000 brušákov denne. Teraz sa to zdá moc ale brušáky su len tréning. A ešte samozrejme treba dobrú techniku lebo vela ludí si dopomáha krížami......Enjoy a nech si do leta jak vysekaný z mramoru
vám jebe na dekel? málo sérií a milion opakovaní vedie k hovnu a nie ku tehličkám.
1. brušáky-gvt spôsob- 10 sérií x 10 opakovaní. každý druhý/tretí deň uvidíš podľa regenerácie a napasuješ si to presne na seba
2. ckd-google
3. ak niesi lenivý a si trošku prihlúply tak si choď ráno zabehať, ale fázový tréning, nie kokotinu ako ti tu radia, že behať pol hodinu v tom istom tempe. to je ZLE!
návod na zdravé behanie:
1. uisti sa, či si komplet zdravý, infarkt nieje príjemný
2. kúp si stopky
3. nájdi si dlhú rovnú trať, najlepšie okruh, nie veľmi ďaleko od domu(viz. nižšie)
4. daj si na raňajky niečo ľahké, alebo ak chceš stratiť všetky svaly, tak sa nenajedz
5. choď na miesto tvojho behu
6. ROZCVIČ SA a zahrej sa.
7. zapni stopky a 30 sekúnd behaj tak rýchlo ako dokážeš, môžeš viac alebo menej, záleží od tvojej kondície. po 30 sekundách si daj 30 sekúnd výklus a opakuj 20 minút, alebo menej. teda ono to bude určite menej, lebo po 5 minútach budeš grciať vianočné pupačky, alebo raňajky, ak si ma nepočúvol a moc si sa nažral. potom sa odplaz domov(preto je výhoda byť blízko domu).
prečo takto a nie ako dilinko behať pol hodinu v kuse?
-pôjdeš kondične vyššie oveľa rýchlejšie ako tvoji hlúpejší kolegovia behajúci na hrádzi
-spáliš oveľa viac kalórií ako tvoji kolegovia na hrádzi
-dostaneš do teľa viac endorfínov ako tvoji kolegovia na hrádzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
preferujem behanie ci uz dlho v jednom tempe alebo kratke zrychlenia na vybusnost a silu aaaalebo do kopca so zavazim na nohah...ale brusaky som nikdy extra nerobil
3x30 na sikmej
3x30 zdviham nohy v lahu
3x70 nohy na posteli alebo prosto vyvysene a v pravom uhle a len take mensie kratsie brusaky
zaberak je to neuveritelne ale uz zacinam vidiet vysledky cez moje tuky a to ich mam vela tych tukov
A suhlasim s behanim, to pomaha najviac, ked potrebujes zhodit, tak v jednom tempe a dlho
1. brušáky-gvt spôsob- 10 sérií x 10 opakovaní. každý druhý/tretí deň uvidíš podľa regenerácie a napasuješ si to presne na seba
2. ckd-google
3. ak niesi lenivý a si trošku prihlúply tak si choď ráno zabehať, ale fázový tréning, nie kokotinu ako ti tu radia, že behať pol hodinu v tom istom tempe. to je ZLE!
návod na zdravé behanie:
1. uisti sa, či si komplet zdravý, infarkt nieje príjemný
2. kúp si stopky
3. nájdi si dlhú rovnú trať, najlepšie okruh, nie veľmi ďaleko od domu(viz. nižšie)
4. daj si na raňajky niečo ľahké, alebo ak chceš stratiť všetky svaly, tak sa nenajedz
5. choď na miesto tvojho behu
6. ROZCVIČ SA a zahrej sa.
7. zapni stopky a 30 sekúnd behaj tak rýchlo ako dokážeš, môžeš viac alebo menej, záleží od tvojej kondície. po 30 sekundách si daj 30 sekúnd výklus a opakuj 20 minút, alebo menej. teda ono to bude určite menej, lebo po 5 minútach budeš grciať vianočné pupačky, alebo raňajky, ak si ma nepočúvol a moc si sa nažral. potom sa odplaz domov(preto je výhoda byť blízko domu).
prečo takto a nie ako dilinko behať pol hodinu v kuse?
-pôjdeš kondične vyššie oveľa rýchlejšie ako tvoji hlúpejší kolegovia behajúci na hrádzi
-spáliš oveľa viac kalórií ako tvoji kolegovia na hrádzi
-dostaneš do teľa viac endorfínov ako tvoji kolegovia na hrádzi
-budeš to mať rýchlejšie všetko za sebou.