Je tu niekto kto na tento fenomenálny festival ide?Boha ja nemozem matka ani za svet nepustí : disappointed: A tak som cela videt Ulver..sak oni skoro nikde nekoncertuju..Dalej budu napriklad Opeth, Immortal, Marduk, Brujeria, Pain..a tak dalej..no cize ak idete na
noo ten Ulver sere aj mňa...ale tak vieš tie ostatné kapely dáko nezájem a určite budú hrať tú elektroniku a to by som si namačkaný medzi opitými metlákmi asi moc nevychutnal
@stmortiis noo tak vieš...moje ušká staršieho človeka by už asi nevydržali taký nátlak heh... a tak som si tento rok našiel také festivaly trošku iného razenia hehe
@tesfaye Krista, ty si fakt slabomyseľný alebo čo?! Povedala som, že pod tým slušná som myslela, že nie som ožranská kurva (ako väčšina tých hentakých kráv).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
hmm ale verím že raz Garma určite uvidím
@sazarael na Vader sa oplati ist to je kvalitka
@vincent vega mna aj ostatne zaujimaju hlavne Opeth a na poriadny kalbu asi Marduk
@wardog no ty to vsetko zaklincujes
@vincent vega štuplíky do uši a ides budes pocut toho menej a priatelne mnozstvo boze ja tam chcem ist!! ake si nasiel?
noo náklad bude tento rok jak hovado Biohazard, Suffocation, Opeth, moji mexikánci z Brujerie, Psycroptic, Hate Eternal, Evile, česi z FDK
sex, drogy, alkohol a fajn metalová hudba
@stmortiis
ja ešte neviem...lebo moja finančná situácia je dosť tragická...
minulý rok som chcel ísť viac Barnes a Six Feet Under sú moje veci...
takže uvidím
hmmm...baví ťa niečo?
ľudia čo o sebe tvrdia, že sú slušní sú najväčší pokrytci
slušný človek nenadáva, takže sa potvrdil môj výrok
ži si vo svojom svete...
čo je môj druh??