sne, ja som taka...mam ist s dakym von ale zrusim to tak pol hodku pred tym, lebo sa mi jednoducho nechce ...alebo som strasne smadna ale nechce sa mi vstavat tak radsej budem nadavat aka osm smadna
lenivy clovek neni dobry clovek....nehovorim treba aj obcas byt lenivy, treba to, ale hlavne treba makat. A ci sa da poti tomu daco robit? No ked to uz ma clovek v sebe asi tazko.
Som taky lenivy, ze sa mi nechce ani zit, a je mi absolutne skvostne. A vsetky mudre kecy o tom ze "lenivy clovek neni dobry clovek" si chodte vyblit do hajzlovej misy, tu to mozno bude zaujimat ^^
ano aj ja som taka brutalne zlenivela si chcem dat novu fotku na birdz a som fakt leniva,ani sa mi nechce hladat nic ...ale tak ked uz fakt nieco musime,tak sa treba prinutit
ja rada niečo robím, mám z toho dobrý pocit. keď som lenivá, býva to keď som chorá alebo ma niečo bolí, vtedy nemám na nič chuť, len ležať a nehýbať sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale ked mam upratat.. na to sa mozem vysrat.. racej bordel
Je mi dobre? Je.
Som taky lenivy, ze sa mi nechce ani zit, a je mi absolutne skvostne. A vsetky mudre kecy o tom ze "lenivy clovek neni dobry clovek" si chodte vyblit do hajzlovej misy, tu to mozno bude zaujimat ^^