No, ja som pred chvíľkou čítala nejakú tému, o tom , s čím máte radi halušky..... A veľa ľudí napísalo že halušky nema rado a ze ich vobec neje.... JA by som chcela vedieť, či máte bryndzové halušky, s čím ich najradšej jete, ake mate na ne spomienky, At
mňamkyy....bryndzové halušky mocenko ľúbim...a nedám na ne dopustiť..väčšinou ich papáme pravidelne v sobotu a z hlbokého taniera aby sa mi tam čo najviac zmestilo a samozrejme s kyslou smotanou no a s opraženou slaninkou
@husky ja som sa nemusela koncentrovat, ale drahy chapes ja som len cakala co vnzikne taham od neho ako si zapisal recept co som mu hovorila, som skoro odpadla od smiechu
@n0win0u jasne ze najedli, pretoze moj drahy vzdy navari jak pre armadu hladosov ps: to hadnt been cocnentrated akoze je dobre, ale sa skoro nepouziva tato forma. ten smajlik tam je preto, lebo moj frajer sice zboznuje jedlo a varenie, ale je Anglican a vcera robil po prvy krat halusky, s tym ze raz som to robila asi 3 mesaice nazad a len som mu povedala postup, prislo mi to vtipno.
a btw chalani, ked uz, tak v tom poondenom tracku je this happened, because u didn"t concentrate. ak sa nemylim, ale pustat si to nebudem .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A keď áno, tak ich zjem, ale zas nedá sa povedať, že by som ich nejak zbožňovala.
a milujem ich s klobasou, slaninou, to je fuk, ale bez kapusty. bryndza vzdy a hojne
"and that did happend because you didn"t concentrate"
interny humor mam rad
@husky nebudem rypat, ale poopravim ! : "and that happened, because you hadn"t been concentrated" !
k teme : bryndzove halusky mam velmi rad, najradsej s klobasou/slaninou a hlavne so zakysom/acidkom.
a vies kto urobil ten track?
nie rap, ale nepoznas to cele okolo toho:
napriklad z vety:
"interny humor mam rad "
@n0win0u jasne ze najedli, pretoze moj drahy vzdy navari jak pre armadu hladosov ps: to hadnt been cocnentrated akoze je dobre, ale sa skoro nepouziva tato forma. ten smajlik tam je preto, lebo moj frajer sice zboznuje jedlo a varenie, ale je Anglican a vcera robil po prvy krat halusky, s tym ze raz som to robila asi 3 mesaice nazad a len som mu povedala postup, prislo mi to vtipno.
a btw chalani, ked uz, tak v tom poondenom tracku je this happened, because u didn"t concentrate. ak sa nemylim, ale pustat si to nebudem .
a ako si to nigga zapamatal?
no jasne, radsej si to daj na sluchatka, tvoj frajer taku hudbu uz ani nepocuva
vole, z prdele som to pustila, si mal vidiet ten pohlad co hodil, ze ci mi nejebe ze to co si pustam ze ozaj??
chcem prepis!
presne si viem predstavit ozaj! ze pozdravuje mlady nigga