Keby Vam priatelka / manzelka dala ultimatum ze bud ja, alebo matka(bud prerusite vztahy s matkou alebo odide ona) koho by ste si vybrali? A naopak zeny keby Vam frajer povedal ze bud ja, alebo svokra?
to zalezi od situacie. kazdy rozumny clovek snad vie, ci ma neznesitelnu matku alebo priatelku/manzelku resp. priatela/manzela.
ja urcite na svojej mamicke nevisim a ona aj ked vie poriadne liezt na nervy nie je z tych, co by sa do vsetkeho starala a kazdy vikend mala potrebu chodit na navstevu, takze sa nebojim, ze by niekedy nastala situacia, ze by som sa takto musela rozhodovat.
ale uprimne sa fakt bojim, ze moj nastavajuci bude mamickin cicik, ako vacsina chlapov. a mamicka bude pravidelne potrebovat pomoc a vsetko lepsie vediet ako ja. pricom on to samozrejme bude prehliadat ako poslusny syncek.
Well, zdá sa to na hlavu, ale v niektorých prípadoch je také ultimátum naozaj opodstatnené. Napr keď jedináčik chlapec vyrastá s matkou a majú až nezdravý vzťah -matka sa nechce vzdať svojho jediného syna a tak hrá proti akémukoľvek jeho vzťahu zatiaľ čo syn trpí oidipom a preto sa nečudujem, že niektorí chlapi musia riešiť takéto dilemy
@kitty7 v praxi to byva presne naopak chlapovi matka ide na nervy a ked mu nieco povie tak jednym uchom dnu druyhym von... zato dcerenka si ide s mamou nakupovat a su k sebe ako najlepsie kamaratky ved preto sa aj hovori aka matka taka katka.
@15@16
no tak co ja pocuvam od mojich kamaratiek, tak kazdy ich frajer-manzel super vychadza s mamickou a chodi jej pravidelne pomahat, aj ked uz nebyva doma a je medzi nimi dost takych, ze co povie maminka, to je svate...
za to bab, ktore maju takyto nadstandardny vztah s matkou poznam... no dajme tomu tri. aj ja obcas idem so svojou mamou nakupovat, ale to este neznamena, ze s nou mam super vztah, skor naopak, do troch dni si zacneme liezt na nervy. a jej tendencia ma zhadzovat pred frajermi je ceresnicka na torte.
muselo by to mat dovod,skutocne taky aby sa nadnim dalo uvazovat...ak by som totiz dal zapravdu priatelke ( aj tak ju to neopravnuje mi davat taketo podmienky ) cize asi by fakt zalezalo od situacie a nedokazem si predstavit tak hroznu situaciu aby to odomna ziadala...alebo by len bola hlupa ( co sa zamieta lebo s hlupou by som nebol ) takze uz je to len na tej situacii...
Nikdy sa mi nestalo že by mala matka dáky problém s mojou priateľkou(keď ešte daka bola lebo mamča je super osoba ale tak matka mojej bývalej mi dosť často liezla na nervy ale keďže som jej dceru lubil dako som to zvládol aj keď dosť často to nezvládala ona sama
kvôli nikomu by som nikoho neopustila, proste žiadny človek mi nestojí o to, aby som sa vykašlala na ľudí, ktorých mám rada, či je to otec alebo niekto iný, pretože partnera si môžem nájsť iného ale napr. ocka mám len jedného takže smola pre priateľa
haha, no to by skusil nikdy pre mna nikto v zivote neurobil viac ako moja mamca, tak aj keby neviem aka situacia nastala, chlap si moze nasrat akurat tak. a po druhe, uz len z principu, ak by mi dal niekto ultimatum, tak v momente pre mna skoncil.
@kitty7 ty si chodiaci generátor stereotypov a už vidím, prečo to tak je - lebo zovšeobecnuješ na základe systematicky skreslených informácií - na základe ludí, ktorými si obklopená, pričom je pravdepodobné, že budeš obklopená ludmi, ktorí sú ti podobní. aj ja som obklopení takými ludmi, ale takéto veci vôbec cezo mna ani neprechádzajú, proste je to ako keby hovorili tí ludia jazykom, ktorý nerozumiem, a tak takéto veci vôbec neriešim.
Záleží od okolnosti ale konkrétne ja keďže poznám svoju ženu aj mamu tak myslím, že toto nehrozí.
@kitty7 "co ja pocuvam od mojich kamaratiek, tak kazdy ich frajer-manzel super vychadza s mamickou a chodi jej pravidelne pomahat, aj ked uz nebyva doma"
matka mi raz toto spravila ''bud ja alebo priatel'' -.- vysvetlila som jej ze sa nemienim rozhodovat a ze je to hlupa vyhrazka... nechala som jej cas a neskor sa sama ospravedlnila... priatelova matka tiez bola taka vselijaka ale vzdy sa to da rozumnou konverzaciou vysvetlit ze proste taketo veci sa fakt nerobia...
@asceticjunkie neviem, ako ty, ale poznam roznorodych ludi, od diskotekovych stalic cez osoby liecene psychiatrom az po umelcov a metalistov, uz aj ked clovek nechce, tak sa v skole alebo na pracovisku naozaj stretava aj s ludmi, s ktorymi si nerozumie, ale nieco o nich predsa vie. za prve je normalne, ze si clovek tvori nazory, za druhe ak pochybujes o mojej objektivite, je to cisto tvoj nazor a problem. zrejme si sa urazil, ze ty mamickin maznak nie si
@james144 zdravy vztah s rodicmi je vidiet ich raz za tyzden, ak byvaju niekde na blizku a pripadne im s niecim pomoct, nie k nim chodit pravidelne, stravovat sa u nich a chodit s nimi na vacsie nakupy alebo dovolenky... aj ked na druhej strane, castokrat su to skor prave ti rodicia, co maju nezdravy vztah k detom ked vyrastu.
@asceticjunkie tak ked si taky vsimavy, tak by si si mal vsimnut aj to, ze nepouzivam vyrazy "vsetci", "nikto", "kazdy" a podobne, cize nehadzem do jedneho vreca. na druhej strane, ano generalizujem, su to proste klasicke modely spravania sa u ludi a je jedno, ci mi su podobni alebo nie, vynimky sa vo vsetkom vzdy najdu, ja nikde nepisem, ze nie, ale keby sme vsetko hodnotili slovom "individualne", tak by sme sa nikam ako ludia nevedeli pohnut. nevidim dovod do mna rypat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Záleží to od toho čo spolu zamýšľate do budúcnosti.
Ale vzťahy s rodinou ako také by som nerušil. Nie je to správne.
ja urcite na svojej mamicke nevisim a ona aj ked vie poriadne liezt na nervy nie je z tych, co by sa do vsetkeho starala a kazdy vikend mala potrebu chodit na navstevu, takze sa nebojim, ze by niekedy nastala situacia, ze by som sa takto musela rozhodovat.
ale uprimne sa fakt bojim, ze moj nastavajuci bude mamickin cicik, ako vacsina chlapov. a mamicka bude pravidelne potrebovat pomoc a vsetko lepsie vediet ako ja. pricom on to samozrejme bude prehliadat ako poslusny syncek.
no tak co ja pocuvam od mojich kamaratiek, tak kazdy ich frajer-manzel super vychadza s mamickou a chodi jej pravidelne pomahat, aj ked uz nebyva doma a je medzi nimi dost takych, ze co povie maminka, to je svate...
za to bab, ktore maju takyto nadstandardny vztah s matkou poznam... no dajme tomu tri. aj ja obcas idem so svojou mamou nakupovat, ale to este neznamena, ze s nou mam super vztah, skor naopak, do troch dni si zacneme liezt na nervy. a jej tendencia ma zhadzovat pred frajermi je ceresnicka na torte.
cize jebat na takeho "partnera"
inak, thumbs
čo mi pripomína, že som kittysedem v jednom asi podobnom fóre zabudol odpísať,taq až sa mi k tomu podarí preklikať, bude aj to. kitartás!
@kitty7 "co ja pocuvam od mojich kamaratiek, tak kazdy ich frajer-manzel super vychadza s mamickou a chodi jej pravidelne pomahat, aj ked uz nebyva doma"
Veď to je normálny vzťah s rodičmi.
hocaké ultimátum vo vzťahu je kokotina :letim:
@james144 zdravy vztah s rodicmi je vidiet ich raz za tyzden, ak byvaju niekde na blizku a pripadne im s niecim pomoct, nie k nim chodit pravidelne, stravovat sa u nich a chodit s nimi na vacsie nakupy alebo dovolenky... aj ked na druhej strane, castokrat su to skor prave ti rodicia, co maju nezdravy vztah k detom ked vyrastu.