Ahojte... Poznate budapešt? Navštivili ste ju ? ako tam bolo? co je tam pekné ? Co vás zaujalo ? je krajšia budapešt ako Praha , Bratislava alebo Viedeň ? Kam sa oplátí ísť do Budapešti ? tak napíšte kde, kam a kedy.. ? Ako sa tam dostať......... tak
Bola som tam asi 4 razy,lendajzajdi do centra,co ja viem,to zavisi od toho,co ta zaujima,ked chces nakupovat zajdi do WestEnd City Center,je to obrovské nakupné stredisko,alebo na Váczi utca(alebo nejak tak sa to pise)ked ta zaujima historia tak zajdi napr. do parlamentu,alebo je tam jedno namestie,len si neviem spomenut na meno,ma taky polkruhovy tvar,to je velmi pekne(to sa tak casto znazornuje na roznych uputavkach).Ale ci je krajsie Ba alebo Vieden,Praha alebo Budapest,to naozaj netusim
Rozhodne by som radila ist do Budapesta....je tam Tropicarium ktore opakujem KTORE sa velmi oplati navstvivit...dalej aj Vidámpark cize lunapark...je to tam ako v mojej hre...bola som tam celodenne...a blava sa NIKDY nevyrovna Budapesti!! _)
Vraj Bratislava je krajšia ako Budapešt? no to je snád zlý vtip. Rok som tam žila, je to nádherné mesto, oplatí sa tam ísť, má centrum, kopu zaujímavých miest a nie ako to naše otrasné špinavé hlavné mesto.
Ja tam pôjdem zrejme nasledujúce leto, tak potom sa budem moct vyjadrit. Niekedy by som tam rád zašiel bicyklom. veď to mám aj bližšie ako Bratislavu vlastne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov