no @marty0908 a ja sme sa tak bavili o moznych pricinach a datumoch konca sveta, a prisli sme na to ze jednou z moznych pricin je to, ze sa mi zajtra nebude chciet obratit list v kalendari... tak co myslite? umrieme vsetci kôli mojej hluposti alebo nie?
Bože niee :/ veď ja som si ešte poriadne nezačal užívať prázky, som nič doriti nestihol.
Ako to myslíš, že koniec sveta? to tá veštkyňa povedala? Boha :/ to snáď nie. Hneď zajtra ráno idem do Rk, potom BB, potom DK a potom MT, aby som sa so všetkými stihol rozlúčiť.... ani svoju knihu nstihnem dopísať ježiši, prečo musí byť ten koniec sveta už zajtra??!
@ladyofcarnage no šak zajtra, ako plánujeme čo plánujeme... tak nám do toho môže prísť toľko trhlín (z čoho napr. náhly návrat vašich by sa rovnal koncu sveta) plus nevieme, nakoľko nám bude hrabať, takže netušíme, čo za kraviny nám napadnú, čiže tiež v podstate koniec sveta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ako to myslíš, že koniec sveta? to tá veštkyňa povedala? Boha :/ to snáď nie. Hneď zajtra ráno idem do Rk, potom BB, potom DK a potom MT, aby som sa so všetkými stihol rozlúčiť.... ani svoju knihu nstihnem dopísať ježiši, prečo musí byť ten koniec sveta už zajtra??!
Bye
inak, to takéto reči máme už tie dva týždne, odvtedy, čo sme boli so sestrami Š? (ak hej, tak vieme, kto nás pokazil