Tak logicky niekedy bude vojna ktorú budú označovať za 3 svetovú, respektíve keď to budú počítať ako výrobcovia videohier tak to môže byť aj štvrtá. viz Battlefield..
Nooo počul som takú teóriu, že pozdejšie sa o prvej a druhej bude hovoriť ako o jednej svetovej vojne s prestávkou...takže vlastne iba ak po druhej druhej svetovej vojne jedine, že by bola ešte tretia...a to už asi nie
Dobrá téma, ale patrilo by sa zadefinovať si tretiu svetovú, ako ju chápeš/chápete....lebo v isto zmysle je ale keď mi v hlave vybehne iná definícia tak nie je.
Ja si ani nejak neviem predstaviť tretiu svetovú vojnu.
USA s Ruskom a zachvílu aj Čína majú dostatok jadrových zbraní na zničenie celého sveta.
Ak by buchli všetky ruské jadrovky tak svet už jednoducho nebude.
Ďalej sú tu biologické zbrane, rôzne vírusy ktoré ak by sa vypustili tiež by ľudia vymreli.
Od vyrobenia jadrovej zbrane to bude onedlho celé storočie. Storočie, ktoré sa vyznačuje najrýchlejším vývojom v celej histórii ľudstva.
Viete si predstaviť aké všetky zbrane dnes môžu existovať?
3. svetová = vyhubenie ľudstva, a to nechce nikto s velkým vplyvom.
Maximálne tu budú nejaké menšie nepokoje keď sa bude elita hrajkať.
Ale taká vojna že napríklad Rusko vs. NATO nebude.
@vsakpredsajaa preto jeden múdry človek raz povedal toto: Neviem akými zbraňami sa bude bojovať v tretej svetovej, ale v štvrtej to budú palice a kamene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a budu sa tvarit ze medialny warfare neexistuje, co sa vlastne uz tvaria.
USA s Ruskom a zachvílu aj Čína majú dostatok jadrových zbraní na zničenie celého sveta.
Ak by buchli všetky ruské jadrovky tak svet už jednoducho nebude.
Ďalej sú tu biologické zbrane, rôzne vírusy ktoré ak by sa vypustili tiež by ľudia vymreli.
Od vyrobenia jadrovej zbrane to bude onedlho celé storočie. Storočie, ktoré sa vyznačuje najrýchlejším vývojom v celej histórii ľudstva.
Viete si predstaviť aké všetky zbrane dnes môžu existovať?
3. svetová = vyhubenie ľudstva, a to nechce nikto s velkým vplyvom.
Maximálne tu budú nejaké menšie nepokoje keď sa bude elita hrajkať.
Ale taká vojna že napríklad Rusko vs. NATO nebude.