nie, rusko podla zmluvy ani nemoze autocit na ukrajinu lebo jej na pomoct priam az "musi" prist kazdy a to rusko nebude riskovat, takze toto vsetko je len prevazne ako divadlo.
teraz je v spravach: poliaci rozmyslaju nad eurom len aby sa ochranili pred ruskom...nepaci sa to ani nasim statom pretoze slovaci tam maju kopu penazi, financovia stahuju financie, dovazame tam auta a preruseny export by nam znacne uskodil..rusko by nebalo nic, ale ma zbrane...chceli by to vsetko naspat a c asi pouziju??? to co maju....v ukrajine prebiehaja obcianske vojny takze su oslabeni a rusi to mozu vyuzit.....
ach boze ako ma nebavi ten dnesny svet, ked pozeram spravy, ked vidim ludi ako sa spravaju ako su posadnuty facebookom a inymi kktinami , ake su neskutocne rozdiely medzi malo ludmi co su velmi bohati a zbytkom co ledva maju na vyzitie, speje to cele do zahuby a ja rozmyslam nad samovrazdou
@mefistofel Podla zmluvy nemali Ruske vojska ani prekrocit hranice... Zmluv sa uz porusilo vela a vacsinou sa to skoncilo vojnou aj ked osobne si nemyslim, ze toto bude mat podobny scenar.
Nebude vojna. Rusi si obsadia oblast aku budu chciet a ukrajinci s tym nic nespravia lebo budu chciet mat aspon nejaku ukrajinu. A ukrajine na pomoc nepridu. Maximalne udelia sankcie.
Nebude vojna, jedine ak ekonomicka. Zapad nema na to prachy. Jedine co to cele ukazalo ako ma zapad nejaku ukrajinu v pecku. Nabehli im tam rusi a jedine na c sa zmohli je stekanie za plotom a putin to velmi dobre vie ukazal to aj svetu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
To nezáleží na zmluve na zmluvy ti pri konfliktoch každý kašle. Záleží na tom či Putinovi neprepne v hlave.
tak zacni uvazovat realne...podla tych tvojich komentarov by ta moc skoda nebola 8)
ale to počíňanie z posledných dňov mi strašne silno pripomínalo niektoré pičoviny ktoré ľudia robili aj pred 100 rokmi.
(neviem či to otvorí)