@tasha5 samozrejme, že je to možné....po á nemám telku, po bé keby som aj mala, nenachádzam v programovej štruktúre nič, čo by ma zaujímalo
čo sa konkrétne EV týka, tak priznávam, neviem kedy, neviem kto
a len tak off topic, ani napr. hokej som nesledovala a keď si kamoška dala na FB fotku s ňákym hokejistom, všetci boli úplne pohoršení, že ako môžem nevedieť, kto to je
proste ja sa nebudem zúčastňovať na takýchto davových národnostných hystériách, však čo sme v staroveku, že chlieb a hry?
@synekdocha jaaaj tak hej, ved ano keby nebyvam doma tiez ju nemam , suhlasim ze tam nic nebyva, ved to len ja nahodou cosi tiez a toto ze si vypocujem s tymi komentarmi aspon, ked uz nic ine dnes ... jasnee chapem, to bolo vtedy a je trochu zmagorené clovecenstvo zas len na chvilu ., vsak bola sezona tak chapes divalo sa. nie sme nastastie , ci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale asi skôr nie
čo sa konkrétne EV týka, tak priznávam, neviem kedy, neviem kto
a len tak off topic, ani napr. hokej som nesledovala a keď si kamoška dala na FB fotku s ňákym hokejistom, všetci boli úplne pohoršení, že ako môžem nevedieť, kto to je
proste ja sa nebudem zúčastňovať na takýchto davových národnostných hystériách, však čo sme v staroveku, že chlieb a hry?