ja viem ze pri bananoch je najvacsia pravdepodobnost ze sa tam usidlia nebezpecne pavuky a ina haved, takze v obchode si na to davam pozor a neprehrabavam sa v krabiciach, beriem proste len z vylozenych ktore si dobre prezriem....+ beriem si vzdy len 2 banany lebo ked uz su makke tak ich nezjem. cize myslim ze ziadna neprijemnost nehrozi.
moja matka raz zahryzla do banána v ktorom bol
vraj to bol banánový had
bolo to dosť malé a tenké a uštiplo ju to do jazyka, musela ísť do nemocnice kde jej hneď dali injekciu
no a stále je banány a ja tiež
@attis aha, to by mi nenapadlo...
nemáš náhodou zdroj tejto informácie, rada by som si prečítala
DNA človeka a banánu sa zhodujú na cca 50%, ale o opravách som ešte nepočula
heh keby len banány, ale už boli prípady, keď si niekto kúpil napríklad ananás a doma tam našiel aj malého škorpióna. Pavúky sú najčastejší "čierni pasažieri" na ovocí, nie je to nič nezvyčajné. Takto sa do Európy dostávajú napríklad Čierne vdovy. Väčšina takýchto cestovateľov zahynie počas zimy, na ktorú nie sú zvyknutí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a jesť budem, stači lepšie mrknúť čo chytám do ruky..... :-S :-S :-S
a ano budem ich jest aj dalej
@etelnair tak toto je ten lepsi pripad ja sa kludne vzdam vsetkych povinnosti aby som sa nezranil
-pokojne jem ďalej
vraj to bol banánový had
bolo to dosť malé a tenké a uštiplo ju to do jazyka, musela ísť do nemocnice kde jej hneď dali injekciu
no a stále je banány a ja tiež
nemáš náhodou zdroj tejto informácie, rada by som si prečítala
DNA človeka a banánu sa zhodujú na cca 50%, ale o opravách som ešte nepočula
ale nejem banány takže ma to nepoburuje.