venček v pravom slova zmysle nie... Všetci deviataci sa stále zoberú a aj na zákazy učiteľov behajú po celej škole, vrieskajú, skandujú, robia bordel a chodia po triedach lúčiť sa z mladšími žiakmi. Ale neviem či to tam tak funguje doteraz...
Nie je náhodou venček akýsi "ples" ukončujúci tanečný kurz?
Inak neviem či sme na základnej niečo také mali, nikdy som nebola deviatačka a z tých prvých štyroch rokov si nič také nepamätám...
mylis si pojmy s dojmami. Vencek nie je rozlucka s deviatakmi.
VENČEK je ako vravi @martin182 zavrsenie tanecneho kurzu. Ja som ho mal asi v 8. rocniku, takze s deviatakmi to ani nema nic spolocne.
A ak myslis rozlucku s deviatakmi, tak co ja pamatam, lebo to uz bolo riadne davno co som vysiel zo ZŠ, tak sme nic take asi nemali... ziadnu slavnost.
@13 aj my sme to tak mali, valcik na rozlucku sme spievali.... koncii ten cas co traapil naas vedomoosti roozdaval zivoot nam naaruc ootvara, koonci studentsky cas no hrôza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Inak neviem či sme na základnej niečo také mali, nikdy som nebola deviatačka a z tých prvých štyroch rokov si nič také nepamätám...
Toto je trošku o inom rozlúčka s deviatakmi.. alebo už aj to sa skomolilo snad?
VENČEK je ako vravi @martin182 zavrsenie tanecneho kurzu. Ja som ho mal asi v 8. rocniku, takze s deviatakmi to ani nema nic spolocne.
A ak myslis rozlucku s deviatakmi, tak co ja pamatam, lebo to uz bolo riadne davno co som vysiel zo ZŠ, tak sme nic take asi nemali... ziadnu slavnost.