stava sa mi ze sa mi sniva o tom, ze mi niekto ma zavolat a ja mu nechcem zdvihnut, takze ked mi zazvoni budik tak ho proste zrusim ani o tom neviem.. preto si musim nastavit aspon 3x minutu po sebe
a pesnicku mam nejaku predvolenu hrozu, na tu si nezvyknem nikdy
mám iba otravné pípanie, ale hej, stáva sa mi, že ma nezobudí. alebo minule taký mindfuck, že som ho asi 3krát vypínala (z toho sa mi dvakrát asi iba snívalo, že zvonil, vlastne tomu doteraz nerozumiem ) a nakoniec som samozrejme aj tak zaspala
ja mám len nejaké prednastavené "crrrrrrn" ale v istú dobu som to vôbec nedokázala vnímať, no spolubývam s degu a im tento zvuk strašne vadí, takže ma vždy zobudili svojim pískaním ale teraz už to zase vnímam ako budík a normálne sa na to zobúdzam
mam tam normalny ton budikovy keby som si dal ako budik pesnicku tak by sa mi zhnusila a ano zobudi ma to vzdy len niekedy ked ho chcem odlozit tak ho omylom vypnem
ja mám zvonenie kde sa gloch háda sám so sebou či ma zobudiť alebo nechať spať však zabiť ma bude ľahšie v spánku...a keď spustí tým strašideľným hlasom hneď som hore
Budím sa ešte pred budíkom. Ten mi funguje ,,pre istotu". Navyše náš pes, teda fenka, si v ostatnom čase zvykla ma okolo pol piatej jeden-dvakrát drgnúť frňákom a potom ide znovu spať. Zatiaľ čo ja nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a pesnicku mam nejaku predvolenu hrozu, na tu si nezvyknem nikdy
mám android aplikáciu na budenie, to zvonenie neznášam a nikdy ma to aj tak nezobudí.