kučerave vlasy nebudu nikdy take rovne,ked budu vyžehlene ako vlasy ktoré su prirodzene už rovne...nikdy nedocieliš taký efekt.. uplne taký...a vlhko a pod..použi vela tužidla a laku tak že kebyže niekto zapáli zblkneš za sekundu.. DD
ja ani nemam velmi kucerave vlasy ale ked si ich rano vyzehlim tak su krasne rovne a ked pridem do skoly uz su trochu zvlnene -.- ,, takze je to aj tak naprd
chalanské vlasy aspoň čo mám v okolí kamarátov a žehlia si ich tak im bez výnimky ostanú rovné .. Skučeravia naspäť napríklad pri tancovaní,keď sa zapotia a tak.. Inak pohoda.. vy máte iné vlasy zrejme ako my ... ja vyžehlím a budú aj tak vlnkavé. A to ich nemám kučeravé
ja ich mám momentálne vyžehlené a to mám dosť kučeravé a nepoddajné vlasy... to záleží od nich. Mne neprospieva vlhkosť, dážď a ani sneženie, ale okrem toho je to v pohode.
aj keď si vlasy vyžehlím a zalakujem skončí to tak, že pri vlhkom počasí, keď prší alebo sneží tak skučeravejú alebo sa stratí ich rovnosť ...preto so sebou vždy nosím gumičku do vlasov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
pozri si henten obrazok vyššie..
to nejsom ja !
@ lilnicole
tak na doma to určite nechcem :@
tak dik, zajtra popytam kamaratku