budu aj po novom roku - prvy tyzden - len si treba aktivovat. dalsie vikendy budu ze jedno ojro. tak ako vo vacsine t-mobile vo svete. ze si predplatite vikend a smskujete zadarmo. akurat ze tam je limit nejakych 100 sprav
Mne nebudu... ja SMS vyuzivam minimalne... Novy rok, narodeniny a tak
Novorocne priania som uz poposielala len som preposlala tu sms co som od kamosa dostala a zabudla som vymazat jeho meno
Ta akcia je predlzena este na prvy vikend januarovi a potom bude spoplatnena zha 1 euro sa budu moct cez vikend posiealt sms zadara, FIX a easy su limitovany 100 sms, pausalisti neobmedzene.
no pravdupovediac,uz ma to dost otravovalo lebo mi chodili sme take,ze posli dalej a podobne..ked som sa nudila,samozrejme ze om posielala ..ale co ja viem..plakat za tym nebudem..len skoda,ze to nevyslo na vianoce a silvestra,svine naschval to dali tak,aby to nevslo na sviatky
mne teda tie smsky chybat budu...pocet tych smsiek ktore som poslala za tie vikendy = poctu smsiek ktore som poslala po zvysok roka....bolo ich fakt veeela
Vždy na víkend preťažená sieť, keď chcem niekomu niečo poslať na T-Mobile. Minimum ľudí v tejto dobe používa SMS a zrazu, od kedy je to zadarmo, všetci smskujú jak diví... však slovenská mentalita. Konečne to skončí, bude sa dať seriozne aj niečo poslať, keď človek potrebuje. Okrem iného, O2 rules, len škoda, že zatiaľ nemá v ponuke iPhone
Budú iba trochu,pretože som ich ani moc nevyužíval a keď už som chcel poslať sms tak som ju musel odosielať v priemere tak na 5-6krát a bol som z toho vynervovaný keď som chcel niečo súrne poslať a nešlo to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a najhorsie ze ani teraz po polnoci mi nechce poslat sms....
Novorocne priania som uz poposielala len som preposlala tu sms co som od kamosa dostala a zabudla som vymazat jeho meno
» mobil.sme.sk/c/4237195/viken...
a v T-mobile som od roku 2002, ale vtedy to bol ešte starý dobrý eurotel...