teraz to neber, že nejako rýpem.. ale ako môže byť tá škola tvoj sen? keď to tak naozaj je, tak ťa tvoj sen veľmi sklame.. je pravda, že na slovensku v danej oblasti pravdepodobne nič schopnejšie nenájdeš, no na eube je toho málo čo chváliť...
@honoriscausa Tá škola je môj sen preto,lebo chcem študovať ekonomiku a myslím že iná vhodná škola na študovanie ekonomiky na Slovensku nie je...možno niekde na východe ale tam ja ísť do školy nechcem
@6 s tou jedálňou súhlasím.. dokonca by som narátal aj nejaké 3 prednášky, na ktoré som rád chodil a spĺňali moje očakávania a mali sme aj jedno super cviko, ale tu asi končí všetko pozitívne, čo ma tam zatiaľ stretlo možno si mal štastie na lepších učiteľov.
@fergie1581 ale povyšovať tú školu na sen? ohľadom tých možností máš pravdu, preto som tam išiel aj ja.. odbor, ktorý študujem ma baví a možno aj preto mám na tú školu vysoké nároky, ale aj tak môžem objektívne zhodnotiť, že doteraz som sa okrem derivovania nič nové nenaučil.. prax na strednej mi dala omnoho viac ako dva semestre tam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov