Uslo mi nieco alebo ten mrakodrap (ak hovorime o tom istom) este nie je postaveny? Co som ja cital tak sa este len stavia, a videl som ako by mal vyzerat po dokonceni... Celkom fajn, vysoky, tenky, dobry terc pre lietadla Verim, ze s tymto konstrukteri rataju. Plno dnesnych mrakodrapov postavenych davnejsie supu od lietadla neprezije. V case ich stavby sa este tak neuvazovalo nad terorizmom, dnes je stavba supervysokych mrakodrapov tak trocha provokacia.
No ak to dokoncia, tak to bude ppc stavba a dalsi dovod na viac ist do Dubaja a pozret si to nazivo.
A zaujimalo by ma, co bude sejk stavat najblizsie Ma jediny 6hviezdickovy hotel, niekolko umelych ostrovov, teraz tuto "vezicku" a ak postavaia este Dubai Towers, tak uz neviem co by si postavili
Btw SAE problem s teroristami nikdy nemali (asi preto ze ich platia a pochybujem, ze si niektore hnutie dovoli provokovat ich (to by bol dalsi spojenec USA "u nich doma").
dost o nicom, ako vsetky spominane dubajske stavby. prehlad gycovosti inak. mame peniaze tak stavajme, co najvyssie, co najumelsie, co najtrblietavejsie. heh
hm je to dost posobive... ale z umeleckeho hladiska 0b .... je to skor reprezentativne... vsak checkujte nepripada vam cela stavba ako naseba poukladane mince?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A zaujimalo by ma, co bude sejk stavat najblizsie Ma jediny 6hviezdickovy hotel, niekolko umelych ostrovov, teraz tuto "vezicku" a ak postavaia este Dubai Towers, tak uz neviem co by si postavili
Btw SAE problem s teroristami nikdy nemali (asi preto ze ich platia a pochybujem, ze si niektore hnutie dovoli provokovat ich (to by bol dalsi spojenec USA "u nich doma").
Skutocne uzasna stavba, dokazuje, co dokaze ludsky um a peniaze
pozrite si na nete: dajde to do google a obrasky,,, takže...........museu of art in milwaukee, to je pekana stavba