» pis.sk/clanok/12402/ak... By ma zaujímalo prečo tak falošne a nemorálne idú poučovať o morálke a presvedčeniu práve tí ľavicoví aktivisti ktorí sú podporovaní vrahmi a vo
Akákoľvek krajná časť politického spektra - či už to je krajná pravica alebo ľavica je v súčasnej Európe hanbou a prežitkom. Áno, treba demonštrovať, treba protestovať ale nie agresívne proti menšinám ale proti politikom, keďže vzniknuté problémy s menšinami majú politický základ - no nie tak, že sa niekto bude navracať k nehumánnym myšlienkam, ktoré sú založené na chorých názoroch o nadčloveku a nadradenosti elít. Veď tí ľudia sú už rovnakí ako špinaví cigoši keďže tiež sú zdeformovaní názormi. V prípade cigánov to je pohnutá mentalita, že stačí len plodiť deti, robiť netreba a peniaze sa objavia na pošte. Teda takéto protesty sú o tom, že zdegenerovanci protestujú proti zdegenerovancom a skončiť to môže stále len zle. Amen.
@mm47@13 takže podla teba je úplne v poriadku povoliť prelet nad Srbsko kde zbombardujú malé deti hlavne že to je proti akože už aj tak neexistujúcim náckom že?
Ak si si nevsimol USA bud aj tak spravi to co chce , alebo si najde inu castu , tak nebud trapny. Nic by sa na tom nezmenilo.
A nevšimol som si že by neexistovali , skôr ich je nejako priveľa , tak keď budete mať tú vašu polovačku tak pošlem na vás moslima opásaného TNT , nie že by som chcel zachrániť Mihályho atď. len zabiť vás
@waagbistritz69 No chcel som to vyjadriť tak že také obrovské zoskupenie ako v médiach tvrdia alebo ako tvrdia aktivisti neexistuje to by mohli zavrieť celí národ...
@mm47 Super moslim opásaný TNT a bude to nejaké dieťa ktorému nakecáš nejaké sladké reči o 70. pannách? Pretože mnoho debilov môže byť rado že ľudia nechcú poľovať na nich ale na tie kurvy Mihaly Weissenbacher a spol.. Tiež nieje také veľké zoskupenie náckov ako si myslí veľa feťákov a mnoho humanistou a podobných omylov spoločnosti to by trebalo zavrieť celí národ.. To tích náckov tam bolo priveľa aj medzi dôchodcami študentmi aj malí deťmi ako vtedy pred 4 rokmi čo ich fízli masakrovali z obuškami?
@trash nepostrehol som žiadne mediálne ani aktivistické vyjadrenie o tom koľko ich je ale za tým že napríklad toto sú náckovia si stojím aj ja » www.antifa.cz/content/slovens... (starší článok ale väčšina z hentých bola na kandidátke NS aj potom)
alebo aj tí čo glorifikujú tisa a hovoria o "samostatnosti slovenska" za jeho úradovania
@waagbistritz69 Dobré starší článok a tá Antifa.cz to písala na prvého apríla? Ako najprv nech to píšu taký ľudia čo si vedia urobiť poriadok medzi výrazmi Fašizmus a Nacizmus a nie nevzdelanci ktorí vidia rasizmus aj v bielom snehu.. Už je to dosť smiešne stále vyťahovať nejakých náckov zvlášť keď sa istým organizáciam nechce riešiť problém porušovania ľudských práv na Slovensku vždy musia vytiahnuť nejakých náckov aby problém zamietli a nechali sa ďalej dotovať.... Pokiaľ sa jedná ĽS NS tak by som to evidoval za Nacionalistickú stranu a už vôbec nie za neonacistov ako to uvádza tak zavádzajúce médium ako Antifa.cz... Ja už týmto inštitúciam neverím kto je proti nacizmu a rasizmu by by už nemal vôbec veriť takým organizáciam a proti predsudkom to riešiť po svojom.. Už vôbec sa nenechať ovplyvňovať takými skupinami ľudí čo rozširujú paranoju a nejakej akože nacistickej hrozbe...
@james98 Obraňuje ľudské práva? To je teda píčovina žeby on sa angažoval v obrane ľudských práv.. Keby to tak bolo ako ty tvrdíš stál by na strane protestu proti cigánskej kriminalite...
@Trash Rozumiem tvojmu rozhorčenie - avšak dúfam, že sa zhodneme na jednej veci a to na esencialnej egalitarite všetkých ľudí. Sù ludia viac alebo menej socializovaní a konformní v tej - ktorej kultúre. Teda ak niekto porušuje zàkony, Róm, Slovák alebo Ind, mal by byt potrestaný. Ale ak by si mi a prori tvrdil, že ľudia s čiernou pletou sú menejcenný, majú nižšie IQ atd. potom sa nemáme o čom bavit. Vždy je podststnejšie správanie jedinca ako to akej je národnosti prîpadne k akèmu etniku patrì. Mám pocit, že tu na západe sme až prilis materialne-liberalne-kapitalisticky-sebastredne orientivany a to je peoblém aj s rasizmom a akoukolvek nenávistou.
@james98 To nieje ani tak problém rasovej nenávisti pokiaľ sa nejedná o cigánov ktorí sú rasovo motivovaní k arogantnému až priam násilnickému správaniu sa voči bielému človeku to pán Mihaly asi nevidí alebo čo ja si myslím a je to pravdepodobnejšie nechce vidieť a prstom ukazuje na druhú skupinu ľudí že oni sú vlastne problémom.. Napríklad dennodenne vidím že tu práva nefungujú pre každého rovnako a najviac sa porušujú práva bieleho chudáka... Napríklad včera na Jarmoku sa nasáčkovali cigáni do úzkej uličky z autom a chudáci chodci nemali ako ďalej prejsť.. jeden pán nemohol prejsť s kočíkom a druhý zase slepec tiež nie a mnoho ďalších slušných ľudí.. Kto by na to upozornil nastala by výtržnosť lepšie povedané ten kto háji zákon dostane od cigána po hube a potom ešte aj obuškom od žandára.. Polícia to ani nijak neriešila a priestupok sa odohral pred očami policajtov.. Keby toto urobil bieli človek hneď si na neho dosadnú... Sa potom nečuduj prečo tak niekto nadáva na cigánov keď cigán dobre vie že sa takýchto prečinov môže dopúšťať a aj sa ich naschvál dopusti aby sa belochovi smial do ksichtu... Zo strany bielej väčšiny je to už o pretekaní trpezlivosti a nie rasovej nenávisti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A ty sa odjeb OK?
Vtipné je pozrieť si diskusiu , kdekoľvek je niečo proti náckom tak tam niekto musí zajebať o cigáňoch....
@hetfield je to možné :/
» www.ceknito.sk/video/223529...
Ak si si nevsimol USA bud aj tak spravi to co chce , alebo si najde inu castu , tak nebud trapny. Nic by sa na tom nezmenilo.
A nevšimol som si že by neexistovali , skôr ich je nejako priveľa , tak keď budete mať tú vašu polovačku tak pošlem na vás moslima opásaného TNT , nie že by som chcel zachrániť Mihályho atď. len zabiť vás
alebo aj tí čo glorifikujú tisa a hovoria o "samostatnosti slovenska" za jeho úradovania
Ja len dúfam že zomrú všetci čo podporujú LSNS a také sračky.