Viem, že existuju bylinky do tabaku ktoré si tam môžeš pridať k tomu tabaku a vlastne aj s tých byliniek si môžeš urobiť čisto iba cigaretu ale ak si tuhý fajčiar iba bylinky ta ´neuspokoja´
... viem že na Zaježovej sa dajú kúpiť alebo na veľa ethno festivaloch kde sú take prírodné stánky som ich videla ..
...pripadne si môžeš nájsť na nete ake sa tam pridávajú a sama nazbierať a vysušiť .) . viem že šalvia tam šla, levanduľa tuším ale viac si nespomínam
@superpinkhero ale ja som nasla aj normalne na slevomat.cz ze bylinkove doutničky..no ja som ten vyraz ze ,,bylinkove cigarety" dneska pocula prvy raz tak sa pytam ci sa tu niekto s tym nahodou nestretlo alebo podobne. Ale vraveli o nich ze z nich boli hlava vraj.
@bebubi čo ja viem ked si fajčiar tak potrebuješ svoju dávku nikotínu skôr či neskôr by si si zapálila normálnu takže zmojej strany blbost.....radšej vodnú fajku ked tak škoda že sa mi rozbila
...a keď som sa teraz snažil nájsť ešop kde ich predávajú, tak som našiel toto, čo asi obsahuje aj presne to čo hľadáš ty » www.bylinne-cigarety.cz/...
Už veľmi dávno sa to predávalo aj v lekárňach ako pomôcka proti fajčeniu klasických cigariet. Zrejme sa zistilo aké je to neefektívne a prakticky rovnako škodlivé, lebo decht a iné splodiny sa horením vytvárajú aj v tomto type. 1) Je to neefektívne, 2) Je to škodlivé, 3) Je to nechutné, 4) Je to pičovina. Ale ked silou mocou chceš, zoženieš to na nete v pohode.
z Tajwanu za 30 centov krabicku doniesol spoluziak na strednej. Obsahovalo to aj klinceky a barjake kokociny a nikotinu to malo tak trikrat viac jak obycajne cigy u nas. fujky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
... viem že na Zaježovej sa dajú kúpiť alebo na veľa ethno festivaloch kde sú take prírodné stánky som ich videla ..
...pripadne si môžeš nájsť na nete ake sa tam pridávajú a sama nazbierať a vysušiť .) . viem že šalvia tam šla, levanduľa tuším ale viac si nespomínam
ale ináč, ja viem o eukalyptových.
» cs.wikipedia.org/wiki/Bidi...
...a keď som sa teraz snažil nájsť ešop kde ich predávajú, tak som našiel toto, čo asi obsahuje aj presne to čo hľadáš ty
» www.bylinne-cigarety.cz/...
you're welcome