Chcel som na tuto tému založit tak trochu vážnejší blog, ale nemám na to náladu.Podme rovno k veci.Je normálne ,že moja priatelka, s ktorou chodim už pomaly dva roky si stale SMS-skuje, chatuje, telefonuje a možno aj stretava so svojím bývalým priatelom s
zalezi podla toho ci ona chce teba stale alebo opat jeho ...na pisani nic nevidim ..ale tak prebral by som to s nou na tvojom mieste...a ak by to bolo tak ze ona hobere ako kamosa on ju viac a stale ju balamuti tak by som mu asi dal peknu cez hubu hoci nerad riesim veci silou ale niekedy to inak nejde
áno niektoré vzťahy zostanú prepojené. Je to určite voči tebe nefér, že sa takto správa. Ja by som netolerovala svojmu priateľovi smsky, telefonáty a čo ja viem čo ešte s bývalkami. Rozišiel sa s nimi, uzavrel nejakú životnú kapitolu a začal niečo nové. Tak prečo sa má vracať k tomu starému? Jedine preto, že by ho tam niečo stále ťahalo.
...ak mu stále vypisuje, niečo jej chýba čo u teba nemá. Možno je to nedostatok lásky, vášne, chémie, slabé priateľstvo. Možno nie je pripravená mať vôbec nejaký vzťah (i keď to je blbosť, keď to s tebou ťahá už druhý rok).
...zatrhni jej to. Buď bude s tebou komunikovať o všetkom, správať sa normálne a ukončí tzv. priateľstvo s bývalým hrubou čiarou, alebo nech sa poberie za ním a zopakuje si s ním vzťah.
Ja na tvojom mieste, môj drahý by mal ultimátum istý !!!
ano to je blbost ze byvala je byvala a ze ja som terajsia?nevadi i ak by cau alebo nieco sem tam ale pravidelne?to by mi pripadalo ako keby ja som vedlajsia a ona je prvorada preboha!a ked ot este k tomu taji?ked to taji asi ma co skryvat nie?a vobec to neni blbost.nebudem sa predsa o mojho partnera delit z nejakou mrchou co s nou volakedy sulozil a co ju volakedy lubil a terza sa an neho usmievka a tak..sak aj ked ten vztah skoncil stale tam nieco je!vobec to neni blbost.ak by povedal ona viem na com som balim kufre a davam kopacky nak si ide za nou
no tak ja si s byvalym pisem cez ICQ doteraz,a je to 3 roky...aj smsky ked je na slovenku,tak podla mna uplne normal,ale neviem,ako by som to brala,keby to bolo naopak...
tak kym k nemu nic neciti tak nech sa kludne stretavaju ale to by ti ona mala dokazat ze jej mozes odverovat,ale tak nemozes od nej chciet aby ho uz nikdy nevidela ved ked spolu boli tak dlho tak sa maju radi, ale to je vsetko, chodi s tebou tak co, porozpravaj sa s nou ci ti moze do oci povedat ze sa nemas ocho bat a ke dto urobi tak sa nemas coho bat
Padlo tu že si sa jej nemal hrabať v telefóne - s tým súhlasím.
Ale padlo tu aj že by si jej mal dať ultimátum - s tým nesúhlasím. Nestojím o to, mať natoľko žiarlivého priateľa aby mi zakazoval byť v kontakte s kamarátmi. Považovala by som to za obmedzovanie osobnej slobody a navyše prejav nedôvery.
vies co? pravdupovediac, ak by som videl, ze moja byvala o mna este stoji, a takto si so mnou pise SMS, telefonuje a sa stretava, tak by som ju urcite chcel spat. Je to pravda, ze uz ma ineho, ale predsa len, ja som bol skor, a napriek tomu ze som debil, ze som to vsetko posral, a ze uz mam taku sancu, ze na mna skor spadne lietadlo, tak by som ju chcel nazad. Ach jaj... som asi pako.
.. no neviem co dodat lebo je tu už väčšina.. len súhlasím s tými čo napísali že ultimátum je blbosť, ja som to používala síce v iných prípaddoch, ale aj tak to nezabralo, môj priatel mi ho tiež dal, keďže je dosť žiarlivý, že si cez net nemám písať s chalanmi, ale ta som sa na neho nahnevala hneď ho to prešlo aj keď popritom hundral asi pol hodiny,
podla mna by si sa s nou mal otvorene o tom porozpravať... urobila velku blbost, podla mňa, že ti o tom uz sama dávno nepovedala.. nikdy nic dlho neostane v tajnosti.. preto sa neoplati klamat..
ps. ja tiez prezeram mobil svojho priatela.. .. ale nie je to kvôli tomu zeby som mu neverila..ale je to na dlhsie tak to tu nebudem rozvadzat..
ved ale ja nevravim nenapisat si raz za cas alebo nepokecat an chvilu!ale tak je normalne ked byvalemu napise ze jej velmi chyba?ze ho uz dlho nevidela?ach ano to je dokaz ze ku nemu nic neciti, ano ze urcite je to len kamarat clovek ktoreho voalkedy lubila!nie som sice taka skusena ako vy tu mala som LEN DVA vyse 1,5 rocne vztahy.s byvalymi vychadzam dobre.ale nepotrebujem si s nimi vkuse vypisovat stretavat sa alebo ja neviem co.aj ked som teraz sama.proste tato kapistola zivota je za mnou.jasne terza tu vypravate ze ultimatum nie a ja neviem co ale presne to by ste spravili:bud by ste dali ultimatum alebo by ste zacali robit napriek a vracat to!ano je to skarede ale je to tak
za prvé,keby si to nespravil mal by si pokoj a za druhe mne keby to chlap spravil tak okrem toho že by som sa okamžite rozisla tak by som ho pravdepodobne vykastrovala...
@24 Predpokladám že patríš k tým čo neveria že medzi mužom a ženou môže existovať priateľstvo... Resp. že z lásky môže ostať aj priateľstvo...
A stojím si za tým že by som nedala ultimátum ani by som to nešla vracať. Rodičia mi odmalička vštepovali určité zásady a jednou z nich bolo že nemám druhým robiť to čo nechcem aby oni robili mne. A ja sa tými zásadami aj riadim...
ano to mas pravdu.mna tiez tak vychovavali.a preto sa spravam tak ako chcem aby sa partner spraval ku mne.ano existuje priatelstvo medzi muzom a zenou.len z lasky ?tym som si nei az tak ista
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
On ju môže chcieť naspäť, ale ona jeho nie.
tak ale spravne by to malo byt ze by si sa nemal pytat nas, ale jej.. to ze sa pytas nas, neprejavujes k nej uplnu doveru co by si mal...
a zas, ona by ti mala povedat narovinu... no neviem, kazdy vztah je iny...
inak, myslis ze je pekne hrabat sa frajerke v telefone?
"Mám tolerovať SMS ktoru som asi pred pol rokom našiel v mobile"
...ak mu stále vypisuje, niečo jej chýba čo u teba nemá. Možno je to nedostatok lásky, vášne, chémie, slabé priateľstvo. Možno nie je pripravená mať vôbec nejaký vzťah (i keď to je blbosť, keď to s tebou ťahá už druhý rok).
...zatrhni jej to. Buď bude s tebou komunikovať o všetkom, správať sa normálne a ukončí tzv. priateľstvo s bývalým hrubou čiarou, alebo nech sa poberie za ním a zopakuje si s ním vzťah.
Ja na tvojom mieste, môj drahý by mal ultimátum istý !!!
ale veď mohli ostať proste kamarátmi. veď nestretáva sa s ním, či áno? len si píšu alebo sú často spolu aj normálne?
ale ten rozhovor by bol naozaj najlepsi.. za predpokladu ze si poviete pravdu..v co verim
A co si mas mysliet? Co na to hovori priatelka? Chce ho ona spat? Ak nie, tak myslim, ze sa nemas coho bat.
Ale padlo tu aj že by si jej mal dať ultimátum - s tým nesúhlasím. Nestojím o to, mať natoľko žiarlivého priateľa aby mi zakazoval byť v kontakte s kamarátmi. Považovala by som to za obmedzovanie osobnej slobody a navyše prejav nedôvery.
podla mna by si sa s nou mal otvorene o tom porozpravať... urobila velku blbost, podla mňa, že ti o tom uz sama dávno nepovedala.. nikdy nic dlho neostane v tajnosti.. preto sa neoplati klamat..
ps. ja tiez prezeram mobil svojho priatela.. .. ale nie je to kvôli tomu zeby som mu neverila..ale je to na dlhsie tak to tu nebudem rozvadzat..
za prvé,keby si to nespravil mal by si pokoj a za druhe mne keby to chlap spravil tak okrem toho že by som sa okamžite rozisla tak by som ho pravdepodobne vykastrovala...
aj keby tam nebolo nič zaujimave,ide o dôveru
nechapem načo su spolu ludia čo si neveria
A stojím si za tým že by som nedala ultimátum ani by som to nešla vracať. Rodičia mi odmalička vštepovali určité zásady a jednou z nich bolo že nemám druhým robiť to čo nechcem aby oni robili mne. A ja sa tými zásadami aj riadim...