Je normálne sa stretavat obcas s byvalim . Ze si len tak pokecate ze co nove . Mam teraz priatela a jemu by to velmi vadilo tak mu to nehovorim . Byvali mi skor nahradza dobru kamaratku o ktorru mam naozaj nudzu .
Nie je na tom absolutne nic nenormalne...len sa mi zda trosku nenormalne ze o tom nevie tvoj terajsi...radsej mu to povedz a vysvetli...lebo ked nato pride sam, bude to horsie ako keby si mu normalne povedala ze uz nic medzi vami nie je len si potrebujes z casu na cas s niekym pokecat...
s niektorymi sa stretavam, aj pokecame...ale s jednym sa ani nezdravym
ale tak podla mna to je normalne, lebo vsak, asi tak trochu patril do tvojho zivota a ked ste kamosi...
ak potrebuješ kamarátku, tak ju hľadaj v ženskom pohlaví... inak nevidím dôvod o akých veciach by si sa mala baviť s iným chlapom než tým svojim. a radšej mu to povedz, lebo ak to zistí sám, bude to veľmi, veľmi zlééé...
myslím, že je v pohode, ked sa ti podarilo vychádzať s bývalým a ešte ked ti aj jet akou bútľavou vrbou. no dávaj pozor aby sa to nedozvedel tvoj terajší od niekoho iného... to mu to radšej priznaj sama a uisti ho, že nemá prečo žiarliť
povedz o tom tomu súčasnému...ak ťa miluje tak by ťa určite pre takú blbosť neopustil a mal by ti veriť že s tým tvojim bývalím riešiš iba kamarátske záležitosti
Ja si myslím,že je to úplne v pohode,pokiaľ ho berieš len ako kamaráta...je super,že ho máš zároveň ako kamaráta aj ako svojho dôverníka a tiež,že ste si medzi sebou zachovali dobrý vzťah ...ale neviem,či je dobré,že to pred svojim priateľom tajíš,aj keď na to nereaguje pozitívne...možno,by si mu mohla vysvetliť ako to medzi vami naozaj je,že ho berieš len ako kamaráta,atď...
podla mna je to v pohode, ked vie, ze ti moze verit a spolahnut sa na teba, preco nie.. dovera je vo vztahu dolezita.. a fakt mu to radsej povedz a ubezpec ho, ze s nim nemas ziadne tajne plany. snad ti bude mily doverovat, drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ak si ste sa rozišli v dobrom, tak mi to nepríde divné, hoci máš priateľa. Ale je pochopiteľné, že mu to asi prekáža..
Aspoň, že ja mám šťastie a tomu môjmu to nevadí.. (ja poznám aj jeho bývalú..) dokonca možno choré, ale nemôžem za vývin situácií, aj sa spoznali
ale tak podla mna to je normalne, lebo vsak, asi tak trochu patril do tvojho zivota a ked ste kamosi...
@6 aj mojmu by to vadilo, ziarli ako pes a preto ho aj milujem
mne osobne by vadilo keby sa môj priateľ stretával s bývalou .. lebo by som si myslela že ich stále môže k sebe niečo priťahovať..