Mam priatela, ktoreho strasne lubim, ale stale resp. permanentne sa mi snivaju sny s mojim byvalym priatelom, ktoreho som sice nelubila, ale fyzicky ma pritahoval, chcela som mu napisat aspon ako sa ma, ale bojim sa ze sa to dozvie moj priatel a rozpadne
Ano mám to isté....totálne. Po troch rokoch sa mi vždy vkradne do snov..aj keď proste len na moment alebo na celý sen. A potom sa mu aj vždy ozvem...sme vlastne priatelia, preto si píšeme, ale tie sny sú takým impulzom k tomu, aby som sa mu pripomenula, alebo on mne.....neviem to vysvetliť Ale áno stáva sa to......možno je to kvôli nejakej neuzavretej udalosti medzi vami,alebo možno nejaké skryté podvedomé túžby a pod.... ale kým sa tie sny nestanú skutočnosťou,ktorá by ohrozila tvoj vzťah, tak to je v pohode Je to len sen
bolo raz jedno dievča, ktoré si racionálne nahováralo, že to, čo má, je rozprávka, lebo rozumčok to tak chcel vnímať. a potom zazvonil zvonec, a rozprávky koniec.
@sofia611 Niekedy sa nevedomie musí vysporiadať s "konfliktným" stavom - často sa to prejaví práve v snoch. Myslím, že konflikt a neusporiadanie bude práve v tom: "nelúbila som ho ale fyzicky ma priťahoval". Možno tam bolo na nevedomej úrovni čosi viac - ale správne sa to nepredralo na povrch. Len fyzická príťažlivosť nikdy neprevládne... Počkaj nejaký čas a ono sa to urovná. Každopádne bývalého nijako nekontaktuj, budú z toho len zbytočné problémy. Ak by si to spravila, mohlo by sa stať niečo neočakávané - návrat niektorých spomienok, myšlienok, chutí atd. čoby v žiadnom prípade nebolo dobré...
Ty to chces tak zufalo, ze si si k tomu vsugerovala rozpravkove pocity, klames sama seba. Ale mozno ti treba kopanec aby si sa zobudila z toho sna. Aj ked vravim ti bude to boliet...
@sapphirizing Prečo by sa klamala? Treba veriť aj v takú peknú, čistú lásku - sú ludia, ktorím sa to podarí a vydrží to až do staroby / smrti - nie je to vždy len o rozprávkach. Prečo chceme ničiť to, čo je pekné - keď vo svete je aj tak viac toho zlého?
@james98 preto som jej naznacila nech na neho zabudne ak si mysli ze to je rozpravka lebo inak to nemoze byt take idealne...(boze ale ako som to nechcela napisat! Naco si do mna rypal!)
@james98 ja som chcela nepriamo ty si ma donutil priamo lebo by sme sa inak pochytili a urobili by si zo mna debila. Budem sa rozculovat kolko krat mi budes robit prieky nebudem si pytat povolenie. od teba nenavidim ludi ako si ty.
Preboha vy zo snov robite realne pocity pomaly :d ja som minule v sne niekoho zabil ale fakt ze realne fakt nikdy nic take spravit nechcem. Taktiez som v sne uz aj kradol no realne by som to nspravil. Cize nie je o com :d
@james98 jasne, dost literatury mas aj k tomu ze USA nebolo na mesiaci, ze nas navstevuju mimozemstania a ze duchovia skutocne strasia. Ale to ako dokaz neberiem
Sam vies kolko hluposti sa cloveku sniva. Jednoducho clovek v sne premysla a vyhodnocuje vsetky mozne veci co sa mozu stat + riesi niektore problemy.
Cize jednoducho ked mala frajera tak ten tiez v jej zivote zohraval nejaku ulohu a tak to jej mozog berie do uvahy. Nic viac tam nie je
@semhamforas Hej no, sny sa niekedy dajú pekne analyzovat a niekedy neznamenajú vôbec nič... A tie konšpiračné somariny typu Rostas, to mi ani nespomínaj, už len to počujem tak mám nervy Aj keby tam USA neboli ako prvé, komu to zmení život to ozaj netuším...
Zažívala som to a išla som ďalej. Takéto sny neberiem nikdy vážne, sníva sa mi plno prikotín o mne a kamarátoch/bývalých a nikdy by ma neprinútilo kvôli tomu meniť realitu Som šťastná tak, ako som.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
občas sa to pritrafí..ale nápis mu či je v poriadku a potom rozhovor ukonc..
Sam vies kolko hluposti sa cloveku sniva. Jednoducho clovek v sne premysla a vyhodnocuje vsetky mozne veci co sa mozu stat + riesi niektore problemy.
Cize jednoducho ked mala frajera tak ten tiez v jej zivote zohraval nejaku ulohu a tak to jej mozog berie do uvahy. Nic viac tam nie je
nabuduce by si si mala najst niekoho, kto ta bude aj pritahovat, aj ho budes lubit.
plus @30 ma pravdu, lenze aj tak si nemyslim, ze ten tvoj rozpravkovy vztah je vzhladom na okolnosti perspektivny