Ahojte, potrebujem radu.. Už nejaký čas mi veľmi zaleží na bývalom spolužiakovi. Prvý krát som si to uvedomila ked mal pred štyrmi rokmi vážnu autonehodu a odvtedy sa moje city voči nemu iba prehlbujú.
Posledné dva roky na strednej sme trávili spolu viac času, mali sme rovnaké semináre, chodievala som k nemu domov a spolu sme sa učili. Je to veľmi komplikovaný chalan, ktorý sa tvári drsne ale vo vnútri je to citlivá duša. Navzájom sme sa priťahovali, čo si všimli aj niektorí spolužiaci a učitelia. Ja som mu naznačila, že sa mi páči, a z jeho správania som usúdila to isté. Raz sme boli spolu na chate kde sa už aj schylovalo k puse, ale on vycúval. Možno preto, lebo bol príliš hamblivý, možno si nebol istý či to chcem, možno nechcel on (??).. V máji sme zmaturovali a každý odišiel na inú vysokú školu, dokonca do inej krajiny. Myslela som si, že to bolo len také pobláznenie a že ked pretrhneme kontakt tak to prejde. Naopak, veľmi mi chýba a často na neho myslím. Rozmýšľala som, že by som sa s ním cez prázniny stretla a povedala mu ako sa cítim ale bojím sa odmietnutia. Čo navrhujete? Ďakujem.
Nakoľko ste každý v inej krajine a pravdepodobne máte už iné životy (škola, práca, ľudia, ktorými sa obklopujete, záujmy...) tak by som asi nemala priveľké očakávania.
Ale zároveň by som mu to asi povedala, však stratiť už toho nemáš veľmi čo. Keď ťa odmietne, budeš to aspoň vedieť naistotu a nebude ťa neistota viac trýzniť a keď to náhodou vyjde, je to len dobre...
ako z romantickeho filmu teš sa..pojdete spolocne na jednorozcovi za duhou...vsak a coho sa bojis? odmietnutia...? ale prosim ta...jednu vec si musis uvedomit..ak sa nespytas, alebo nieco nespravis, tak bude odpoved vzdy NIE...normalne jak som to cital mi to prislo take, zlate...jak dve 13-rocne deti, ktorych vzrusuje myslienka ( uz sa zchyluje k puse )...ved si velke dievca, tak sa podla toho zachovaj...ak nic nespravis, tak ta to bude zozierat...otazka je, ci chces zit v nerealnom svete kde si predstavujes ako ste vy dvaja stastny az do smrti...alebo mu jednoducho povies ze ako to je...neviem aku inu radu by som ti mohol dat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ver mi viem presne o com hovorim
bude ti chvíľku smutno a tak, ale aspoň ťa to nebude brzdiť ak by si chcela začať niečo s niekým iným....zažil som si to
Ale zároveň by som mu to asi povedala, však stratiť už toho nemáš veľmi čo. Keď ťa odmietne, budeš to aspoň vedieť naistotu a nebude ťa neistota viac trýzniť a keď to náhodou vyjde, je to len dobre...