Idem študovať do Prahy a pochopiteľne sa mierne bojím bývania na intráku. Viem, že atmosféra dojem z bývania na koleji vylepšia, ale ten ich stav... Preto ak niekto hľadá spolubývajúceho do podnájmu v Prahe, hlásim sa všetkými desiatimi.
Touto cestou som aj chcel najst možno nejakých rovesníkov, ktorí tiež majú podobnú dilemu. Keby sa našli napr este 3 mohli sme sa poskladať na nejaký byt.
@delica VŠE, prvákov dávajú na Blanice a Vltavu na Chodove, ale pocul som teda toho dosť. Nefunkčné výťahy, nepoužiteľná kuchynka, pleseň v kupelni, rozkopnute dvere, susedia pocuvajuci techno do rana, taký intrakovy standart.
@4ja bývam vedľa na Sázave a je tam super prerobené bunky, pekny zachod, pekna kupelka, pekná kuchynka na bunke... a tuším som už bola aj na blanici aj vltave a nebolo to také zlé, ale asi som nebola triezva (a nevidel si Strahov, to je zlé! .
z toho čo menuješ poznám iba tie rozkopnuté dvere...erasmáci sa hrali jednú noc. Ale byt nájdeš v prahe v pohode aj ja sa možno budem sťahovať ešte
Tiež idem študovať do Prahy a ak mám pravdu povedať, tiež sa celkom bojím intráku, hlavne spolubývajúcej, ale verím, že to nebude také zlé, niektoré tie intráky tam sú celkom slušne prerobené, záchody a kuchynky na bunkách, tak snáď sa to bude dať kajetánka a otava vyzerajú v pohode vybrala som si intrák kvôli takému povedzme "študenstkejšiemu" životu, ale neviem, či ho pri medicíne budem mať
tiez momentalne riesim intrak na VSE, byt je sice lepsia volba, ale na zaciatok na novej skole je podla mna urcite lepsi intrak kvoli znamostiam.. cize idem na intrak ale max len prvy polrok
Ja som na koleji Švehlova a mám veľmi peknú zrekonštruovanú izbu a celkovo je to tam v pohode (no až na tie spoločné toalety s pisoármi ). Ale už sa sťahujem inam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
z toho čo menuješ poznám iba tie rozkopnuté dvere...erasmáci sa hrali jednú noc. Ale byt nájdeš v prahe v pohode aj ja sa možno budem sťahovať ešte