@6 čím viac obyvateľov v domoch, tým vyššia úroveň štátu, to nemá byť urážka, ono to tak proste je
teraz nemyslím preplnené krajiny kde musia stavať výškové budovy aby sa pomestili, tým myslím menšie a slabšie krajiny, ako Slovensko, Česko, Madarsko, a pod. ..
S domom je kopa starostí a komu by sa chcelo starať sa oň? Napríklad také vysávanie, umývanie okien, nehovoriac o okolí domu, o záhrade a čo ja viem. Mám dosť, keď povysávam náš veľký byt.
V dome. A aj keď sa treba o záhradu starať, milujem tie chvíle strávené medzi kvitnúcimi kríkmi, voňajúcimi kvetmi a pauzy na lavičke pod košatou vŕbou zaliatou jesenným, jarným, či letným slnkom, ale čo milujem najviac, to sú hlavne večerné letné posedenia na terase, s priateľmi, pri fľaške vínka a grilovaných dobrotkách. A keď potom všetci odídu, ešte dlho v tie horúce noci ležím na ležadle, pofajčujem, počúvam Pink Floyd , dopĺňaný cvrlikaním cvrčkou, hladkám vedľa mňa sediaceho psa a hľadím dlho do noci na mesiac.....budíček!!! Vianoce sú za dverami.
no, momentalne v dome, ale za chvilu ciastocne v byte... ale tak dom je lepsi, urcite... ale byty byvaju väcsinou blizsie centra, cize to je velka vyhoda... ale tak uvidime , mno...
@Lilushka Noo, vedela by som o jednej mierne rozbombardovanej bude v Petrzalke, len trochu uprav (zateplenie, privod vody, plynu, elektriny, strecha, dvere, okna plus interier - musis sa vsak vliezt do 3m stvorcovych) a mas hotove kralovstvo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Deadlyliving tak tak,domček s óobrovskou záhradkou
teraz nemyslím preplnené krajiny kde musia stavať výškové budovy aby sa pomestili, tým myslím menšie a slabšie krajiny, ako Slovensko, Česko, Madarsko, a pod. ..