Ale minule som prvykrat pila cierny caj s mliekom a bolo to celkom dobre! Ale z mlieka, najma tepleho mi byva zle, takze to asi nezaradim medzi standardy
@nguyenphuongthuy Nemám uplne fejvrit doma mám zopár značiek všetky chutia trochu inak , ale v meste v čajovni robia uplne best a vôbec neviem aký to je ty máš obľúbený ?
Na čaj v čajovni som ešte nebola, ale rada kupujem čaje z mark&spencer, alebo klasicke z tesca k tej kolekcie "finest" ale vraj áno, všetky chutia inak, a vraj sa oplatí investovať do tých "drahších" tie v plechovkách @mysteriousmonkey
@nguyenphuongthuy Hm asi pôjsem kuknúť do mark&spencer teda , som nevedel že majú aj čaje . Alebo aj skúsim zistiť kde by mali také kvalitnejšie tuto v Nitre Ďakujem za tip .
V niektoŕych mark predávaju len oblečenie, ale v niektorých aj veľmi dobre potraviny, aj čokolády maju parádne v Ba mame skoro všade mark, ale len v jednom (eurovea) majú aj potraviny, a za málo @mysteriousmonkey
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov