kupujem si prevazne len v cajovni sypany a tam velmi ta znacka nebyva
teda jedine druh caju ako sa vola, druh. Takze prevazne podla chuti len, alebo potom bylinky a ktore maju aky ucinok.
Toto je úplne téma pre mňa, ja som rodený čajoholik. A neviem, pri bylinkových čajoch nejako značku ani nič iné nerozlišujem a asi sa ani rozlíšiť nedá, pretože tie kupujem v lekárni. A pri tých ostatných, všelijako ochutených, tak to pijem čaje Mistral. Okrem ich čaju melón/jahoda, z ktorého mi je až zle, tak veľmi mi nechutí , majú podľa mňa skvelé čaje a všetky sú veľmi chutné a super a proste dokonalé. Momentálne závisláčim na zelenom čaji s mätou a malinami, mňam. :happy:
ak je to cierny caj, tam jedine one and only - Lipton Yellow Label.
ovocne pijem vacsinou zo sacku mam rada teekanee (neviem ako sa to pise) a Pickwick (ten ma fantasticke prichute).
+ milujem matovy caj (primarne z cerstvej maty) a v poslednej dobe ulietavam na zazvorovom caji.
ja mam len sypane, mozno na vyjnimky nejakych bylinkovych cajov, co pijem ked ma zacina pobolievat hrdlo a tie vsetky kupujem v obchodoch nato. Ale aj v CR ten vyber nie je nejaky super. A pijem mate, potom silne odrody ciernych cajov a rad zelene, pripadne biele.
najviac príchuť ale aj značka a cena
mám rada Teekanne ale najvac si vyberám podľa príchute milujem mätový,zázvorový a potom ovocné momentálne fičím na vanilke/pomaranč z Dm-ka
@alzbet asi hej teekane ma super funkcne caje, otestovane a fakt su funkcne ostatne neviem.
Lipton, sice som ho pil par krat, tak podla dTestu ma vyborny cierny caj (skoncil hned druhy za old england). Myslim si, ze Lipton, Dilmah mozu byt tie kvalitnejsie, ktore sa daju kupit v maloobchodnej sieti a su tak dostupne asi vacsine ludi.
Popradsky caj - no comment , tazia iba z toho, ze su popradsky a maju historiu. Ten ich prach v skatulke stoji za velke hovno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
teda jedine druh caju ako sa vola, druh. Takze prevazne podla chuti len, alebo potom bylinky a ktore maju aky ucinok.
Ked sypaný tak či tam je mrte ovocia alebo čo.
sypané uprednostňujem.
a rada si ich obzerám a ovoniavam.
ovocne pijem vacsinou zo sacku mam rada teekanee (neviem ako sa to pise) a Pickwick (ten ma fantasticke prichute).
+ milujem matovy caj (primarne z cerstvej maty) a v poslednej dobe ulietavam na zazvorovom caji.
ovocne podla chuti a ceny lebo nejaký predražený lipton alebo pickwick by som nekúpila
mám rada Teekanne ale najvac si vyberám podľa príchute milujem mätový,zázvorový a potom ovocné momentálne fičím na vanilke/pomaranč z Dm-ka
samozrejme uprednostnujem sypany. Ovocne nemusim a ked mozem vyhybam sa im. Preferujem tiez bylinkovy vyluh šípok, harmančeka a pod.
Lipton, sice som ho pil par krat, tak podla dTestu ma vyborny cierny caj (skoncil hned druhy za old england). Myslim si, ze Lipton, Dilmah mozu byt tie kvalitnejsie, ktore sa daju kupit v maloobchodnej sieti a su tak dostupne asi vacsine ludi.
Popradsky caj - no comment , tazia iba z toho, ze su popradsky a maju historiu. Ten ich prach v skatulke stoji za velke hovno.