keď som bola mladšia, už od januára som sa tešila na Vianoce... čím som staršia, tým mi to je viac jedno. nemám rada tento sviatok, celé to vianočné obdobie neznášam.
nejako vianoce neriesim, skor ich nemam rada pretoze musim nasilu kupovat darceky pre ludi ktorym sa jednoducho neda nic vybrat a to ma totalne stresuje. a cele mi to pride take trapne
a aj keď si na darčeky nepotrpím a naozaj mi o to ani nejde, ale keď sa ešte rodič čuduje že mi nerozumie, pričom človek dookola rozpráva o knihe ktorú si strašne chce kúpiť, lebo bude podĺa neho strašne super a šetrí si na ňu a rodič mu kúpi absolútne inú vec, síce to poteší a ja to neriešim ale po chvíľke si uvedomím že aj ten najbližší človek ma nevie vypočuť a potom sa čuduje prečo sa mu nezdôverujem s vecami
hmm to len taký deprimujúci rozpis o mojich rodičoch, ktorým doteraz neprišlo na um že to moje večné chmúrenie sa, izolovanie sa od prostredia a ľudí, neustála nervozita, únava má aj psychické odôvodnenie a nie je to tým, že som lenivý, podĺa nich doprčic (ach)
Posledných pár rokov Vianoce moc neriešim, vždy sa teším kedy bude po nich, lebo návštevy rodiny a všetky tie sračky "Veselé Vianoce a šťastný Nový rok", na to fakt náladu nemám... šťastný je možno prvý deň, potom je to všetko zase o ničom. A posledné roky som sa tešila len na to, že uvidím tatina po dlhom čase, možno dostanem nejakú peknú vec, budeme sa všetci akože milovať a neviem čo, a to je všetko. Teraz je tato už doma, takže neviem no..
Vianoce pre man nie su nicim vynimocnym... ano, par dni je kvazi pohoda, cela rodina je pokope a napchavame sa... ale ze by som cakal na ne par mesiacov do predu, to veru nie
Milujem vianoce a zvlast december pretoze vtedy uz nepracujem ale venujem sa sukromnym veciam na ktore pocas roka nemam cas i ked to vyzera tak ze tieto vianoce ako prve v mojom zivote prepracujem...
no,v prvom rade sa na vianoce,z hľadiska reklamného a konzumného životného spôsobu prepchávania sa a kompletného "znásilňovania sa" dobrotami,tak to hádam nie,samozremje každý máme iné zvyky...túto tvár vianoc beriem ako "nutné zlo" ....na tých skutočne pár dní sa ale ľudia uvoľnia od každodenného kolobehu a oddajú sa priaznivejším myšlienkam...je to na každom z vás
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a na hadam trochu penazi
Ale chcela by som, snazim sa z nich tesit ale je to onicom cele Vianoce.
a aj keď si na darčeky nepotrpím a naozaj mi o to ani nejde, ale keď sa ešte rodič čuduje že mi nerozumie, pričom človek dookola rozpráva o knihe ktorú si strašne chce kúpiť, lebo bude podĺa neho strašne super a šetrí si na ňu a rodič mu kúpi absolútne inú vec, síce to poteší a ja to neriešim ale po chvíľke si uvedomím že aj ten najbližší človek ma nevie vypočuť a potom sa čuduje prečo sa mu nezdôverujem s vecami
hmm to len taký deprimujúci rozpis o mojich rodičoch, ktorým doteraz neprišlo na um že to moje večné chmúrenie sa, izolovanie sa od prostredia a ľudí, neustála nervozita, únava má aj psychické odôvodnenie a nie je to tým, že som lenivý, podĺa nich doprčic (ach)