učite sa niekto anglinu pomocou tejto metody? mam anglinu 3ti rok ,2roky sme preberali normálnym stylom to som ledva do 10naratala,a teraz 3ti mesiac a az sa čudujem že z toho niečo viem celkovo su aj hodiny zabavne
a neviem či je to dobré . . . nikdy som to neskúsil . . . ale mama na to šla a tá vyučujúca (? O.o) ju poslala preč, že ona aj tak vie a rozumie a nudí sa
no nechcelo sa mi to hladat, ale kedze vy ste pomaly uz som si to nasla..a mozem vam povedat ze potom sa to aj my v skole tak ucime, presne tak jak je to popisane a aj tak nic nevim :d
callanka je fajn metoda, nejde tam skor o gramatiku, ale o rychlost reakcie na otazku. Riadi sa "heslom" ze matersky jazyk sa kazdy uci opakovanim od starsich, tak aj tato metoda je na tom zalozena. opakujes slovicka po lektorovi a na otazky musis odpovedat celou vetou, cize ze zopakujes otazku s inym slovosledom atd atd, ked chces viac info,napis TS
lol...gramatiku a a take tie vecy ma ucia v skole, slovnu zasobu a vsetky potrebne frazy, vety a slova mam z filmov/serialov...ucim sa anglictinu dokopy 4 roky myslim si ze je to uplne jednoduchy jazyk...nemcinu sa ucim 13-ty rok a nechapem tam nicomu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a neviem či je to dobré . . . nikdy som to neskúsil . . . ale mama na to šla a tá vyučujúca (? O.o) ju poslala preč, že ona aj tak vie a rozumie a nudí sa