každý ma svoje + či - ; Na nikonoch sa mi páči že aj nižšie rady dokážu strielať rýchlo a canon je skorej dobrý do interiéru a makro a nikon viacej do prírody. Sám mám Nikon a aj Canon tak sa dokážem prispôsobiť.
To mas jedno nezalezi ci je to canon alebo nikon, znacku ktoru si z tychto dvoch kupis pri nej ostanes. Pri zrkadlovkach maju canon lacnejsie objektivy
Nikon in general lacnejšie telá, drahšie objektívy, canon teda logicky naopak. Inak je to jedno. Pokiaľ je šikovný element medzi foťákom a zemou tak využije jedno aj druhé skoro rovnako (porovnatelné triedy tiel + objektívov samozrejme).
Canon aj Nikon sú obidva dobré značky, každý z nich má svoje plus aj svoj mínus, záleží to na tebe, ako sa ti bude s ktorým lepšie pracovať, ktorý ti lepšie sadne do ruky a ktorý ti bude vyhovovať... Treba vyskúšať oba, ja som mala takú možnosť už aj s N aj C aj so Sony aj s Olympusom. Nikon mi je "najsympatickejší" a rozhodla som sa preň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
vsetko zavisi len od penazi, je uplne jedno ci canon, nikon, leica
***Sám som mal Canon aj Nicon, takže viem porovnať
ono to záleží dosť od modelov ktoré chceš porovnávať...