To este existuje? Mne sa asi najviac pacil Johnny Brawo potom ten typek co robil same pokusi a jeho segra mu to nejak kazila a ta masinka neviem ako sa volala a samozrejme tom and jerry .
ja ked som bola mala taq mi rodicia zakazovali pozerat cartoon pretoze tam chodila jedna taqa rozpravka no neviem ci este stale chodi ale bola to dajaqa krava co jej bolo stale vidiet toto na bruchu ((neviem jaq sa tomu hovori) ale nechapem preco mi to zakazovali ved to nebolo nic hrooozne ale ked isiel tom a jerry thaq to som mohla pozerat
Tom a Jerry, Droopy, Wackyraces, Dexter Laboratory, JOhny Brav to boli super rozpravky a setky sa daju aj na youtube.com pozerat cize tam mam ja cartoon network aj Ed Edd Eddy tam je
jeej no na cartoon network som fical asi ked som mal 3 roky... to bolo uplne super...
si pametam na tom&jerry z toho som videl setky diely-to je moja srcovka potom Jonny Bravo to bol haluzak, a este aj ten dexter, a ta krava ... este sa mi maria aj tie powerdaco girls a pametam sa este aj na dakeho havka...
no hej cow and chciken...chodi to nejak 12 taze nestiham...heh a tom a jarry tych milujem...ale nechapem preco to nedavaju aj na slovensych tv...dakedy to aspon jak "vecernicek" chodilo..
jaaj niekdy som sa nevedel od cartoon networku odtrhnut..na tych rozpravkach co tam chodili som vyrastal..moje oblubene: dexter`s laboratory, jhonny bravo, tom and jerry, Droopy D, bugs bunny, cow and chicken, a este cela produkcia warner brother`s a technicoloru (strasne mi to chyba este aj dnes)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Dexter + Johnny Bravo boli uplne naj
Vy to este chytate? :-3
si pametam na tom&jerry z toho som videl setky diely-to je moja srcovka potom Jonny Bravo to bol haluzak, a este aj ten dexter, a ta krava ... este sa mi maria aj tie powerdaco girls a pametam sa este aj na dakeho havka...