Dobrý deň, odkedy som si na fb nastavil časovu os, hneĎ ma to prestalo baviť. Nemám čas na hľadanie, či už tu niekedy takáto otázka bola, ale: Dá sa to vrátiť späť? Ak áno, ako? Díky vopred. A prosím: odpustite si komentáre s obrázkami ako WTF a tak..
TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !TAK TI TREBA !
Co vam na tom vadi omg. Furt ked sa s niecim novym pride, kazdy ma plne usta reci ake je to nahovno, ako sa to dava spat. Zvykne si na to a ked zas pridu s niecim novym, zas je tu plno protestov. Casova os je skvela vec.
jasné že sa to dá... zablokovať v prehliadačoch aby sa zrušila časová os. exituje na to plug do každého prehliadača. len ten niekto kto frfle stále že sa mu to nepáči a nechce to si nedá prácu ani s tým niečo robiť. úplne tri minúty na googli a dofrflete... ale zjavne vás to baví.
ja som si to dala sama ešte ako prišla ponuka a vôbec mi to nevadí. príde mi to ešte prehľadnejšie ako starý vzhľad.
Od 31.3. to bude celoplošne spustené, takže neviem, čo sa tu všetci vysmievate jeden druhému Mne to FB v istú chvíľu nastavil sám a jasne tam napísalo, že na os Timeline k 31.3. prechádza komplet celý FB. Proste zase len nová zmena, na ktorú si bude treba zvyknúť. Aj keď ani mne nie je samozrejme sympatická
passko si užasný! normálne je to naspať ale mám tam naboku nejaké menu o mojich činnostiach, a to mi už nejde naspať ale stále lepšie ako tá časova os, dík moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
keď máš 13, tak máš oveľa viac času ako väčšina tých, čo ti sem prispejú, tak si nabudúce pohľadaj
a u iných mi to tiež nevadí
ja som si to dala sama ešte ako prišla ponuka a vôbec mi to nevadí. príde mi to ešte prehľadnejšie ako starý vzhľad.
» www.facebook.com/stary.profil?sk...
tak to rovno 1.4. môžu spraviť vtip, že keď si dačo ľudia aktivujú, tak sa im to vráti do starej podoby