Zdravím, chcem sa opýtať, či bol niekto z vás už na castingu v speváckej súťaži SuperStar.
Pokiaľ áno, prosím, napíšte do komentára, čo je k tomu potrebné, ako zaujať porotu, aby ste postúpili, ako správne vystupovať a pod.
Ďakujem za odpovede.
Čauko ja som bol ako doprovod...najdôležitejšie zo všetkého je dostať sa do hviezdnej roty...treba hlavne potriasť rukou porotcom po vstupe, pekne ich pozdraviť s úsmevom(lebo viem, že máš tvár ako slniečko-nedá sa na teba pozerať)...tanečné kreacie a akrobacie ala roko sú tiež vítané. Najlepšie je pred vstupom si dať podmaz do walkmanu a spievať podľa neho. Dúfam, že som pomohol a veľa šťastia!
spolužiačka ešte zo strednej tam kedysi šla, celé je to šaškáreň, aj do toho "castingu" sú predom vybraní ľudia, takže keď sa prihlásiš, prejdesš si jedným kolom mimo televíziu, no a aby si sa dostal ďalej tak buď budeš musieť vedieť speivať alebo mať zaujímavú osobnosť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov