Zatial to strašne sedí na toho spičeného pennywisea. Ešte aj ten herec práchnivý... Ale stále mi nedá v Kingovkách keď niekoho označia za diabla spomenúť si na Flagga...
@poke Tak trochu v to dúfam, možno aj v koniec, kedy Kid, žiadnym diablom nebude, len akousi výhovorkou ľudí na to, že sú v skutočnosti piče. Ale to asi márne
@hnisavica toto isté napadlo aj mňa hlavne aj keď mama ho videla ako otca a on sa tiež tak správal...pennywise to nebude, skôr si myslím že niečo úplne nové
@vlcica1989 Neviem, príde mi dosť podobný Andrému Linogeovy, ktorý vedel najhlbšie tajomstvá všetkých ľudí cez ktoré sa s nimi hral. Jeho nové vtelenie by bolo teraz zhruba v tomto veku. Bouře století sa dokonca spomína niekoľkokrát že práve pri nej sa henry stratil a kid zhruba našiel
Ale tiež myslím že to bude nové. Momentálne mi pripadá skor ako schránka pre mŕtvych cez ktorú sa mstia, to že by to bol henryho otec by bolo príliš jednoduché Opoveď je očividne v tom žalme čo sa tam opakuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale tiež myslím že to bude nové. Momentálne mi pripadá skor ako schránka pre mŕtvych cez ktorú sa mstia, to že by to bol henryho otec by bolo príliš jednoduché Opoveď je očividne v tom žalme čo sa tam opakuje