no aj mam tahaky vzdy poruke alebo len improvizovane odpisujem......darmo ja aj ked sa naucimm mam stale pocit ze to newem preto si ho preistotu urobim..a vzdy sa najde otazka ktoru newem tak nakoniec aj vzd pomoze (ten tahak)
elektriku bez neho si neviem predstaviť.. ale nie.. asi dvakrát som ani na elektrike nemala ťahák a napísala som to na 2 .. ani sama neviem ako.. ale rozhodne v budúcnosti takto riskovať nebudem..
ako kedy ked píšeme z nemčiny slovíčka tak zopár tých slovíčok si napíšem na knihu =D...a na ostatne predmety odkukávam =P ...ale tak jasne že aj dačo viem
ja si nerobim tahaky mne sa to nechceeee...ja opisujem ked uz tak zo zosita ktory mam pod lavicou len niekedy je hacik v tom ze si vela veci do zosita nepisem a potom som v pazi
Na 80% predmetoch jednoducho ťahák neexistuje u mňa pretože sa to jednoducho nedá - treba zapojiť logiku - a nič iné - predmety ako - elektronika, elektrotechnika, fyzika, matika, informatika, kreslenie, atď atď... tu sa ťaháky nedajú použiť jednoducho pretože by to bola priam blbosť.
Ono to nie je ako litika - napíšeš si Štúra na papier - a opíšeš to a máš pokoja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ono to nie je ako litika - napíšeš si Štúra na papier - a opíšeš to a máš pokoja.