@fxx vidíš aj @cuketta by prišla ale nie, proste.. to by sa muselo diskrétne spraviť že záujemcovia do TSky a tak.. nech o tom nikto iný nevie a STRAŠNE veľa alkoholu a omamných látok..
a inak vieš co najviac nasere podla mňa? keĎ na takéto niečo prídeš a jediný ostaneš na ocot sedieť v obyvačke
než som sa stihol vyjadriť začali ste organizovať ... Veľké Leváre sú istota ... kopa priestoru a ešte viac omamných látok ... ale späť k vyjadreniu : žena myslí na sex keď vidí príťažlivého muža , muž myslí na sex keď dýcha ..... keď že sa nedusím .. pociťujem občas túto tendenciu .. ale nič sa nesmie preháňať takže nie je to so mnou také zlé že by som si musel ísť hľadať sexuálnu partnerku do kolónie ktorá mi dá len za jedno dieťa počaté
@mayo nie, len som tu nechodila a nesrala sa s takými to sračkami... z môjho pohľadu... je to len tak proste nič vážne... kvázi ... ja cez web nikdy nič nepíšem vážne.. je to len portál... nič viac...
@mayo všetko je tu založené na tom že tu prevláda nuda... tak preto sa zakladajú také témy... a že súlož s niekým koho nepoznám... nehrozí... myslím že nikto nieje na toľko sprostý aby sa cez portál stretol s neznámym/ou a hneď vyspal či?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
a inak vieš co najviac nasere podla mňa? keĎ na takéto niečo prídeš a jediný ostaneš na ocot sedieť v obyvačke
Dobre,tak teda aj @cuketta miesto bude zrejme Velké Leváre,treba zabezpečiť hlavne tie omamné látky,a zatial sme traja
vybavuj byt
@mousisitka nasralo by aj keby som len sám prišiel
Okrem toho @fxx mám taký pocit, že by tam prišli len najväčší lúzry, nolifery a obludy
@absintho polovice z toho som neporozumela
Hor sa do Levárov!!!
Niéééééééééé! Tým myslím všetkých ostatnýchm okrem vás!
A skloňuje sa to DO LEVÁR!!!!!!!!!!!!
Už len Birdz stretko je katastrofa, ešte aj sex k tomu?
@40 Pohodá.... nič nové
Náhodou tu majú početné zastúpenie, okrem mňa ctrl, thiness, heatrow, semhamforas.. silence je z Malých, to je skoro to isté!
» sk.wikipedia.org/wiki/Ve%C4%BEk%...
Ostaňme pri tých Levároch
Mením svoje vyhlásenie o obludách a noliferoch!!
Choď si pozrieť nejaké Birdz stretko a potom si zváž, ci by si to ťahala do postele.
Hlavne, jedno čo ma Birdz za tie roky naučil:
Súlož s aktívnym užívateľom je vždy zlý nápad a nikdy to ani nestálo za to!
HOWG!
Hi five!
Jeden Z DVOCH kostolov..
Detský folklórny súbor LEVÁRANEK!!
Železničná stanica..
Kaštiel
Má niekto záujem o osobnú exkurziu??
Je ich tam presne 7
@verus12 si tam aj ty vole? nevidím ťa
no pamätám, v utorok si to zopakujeme
@fxx aa vy všetci, pozrite akým veľkým počtom tu sme zastúpení!
» www.birdz.sk/forum/kde-zorga...