ako je to s vami a obdarúvaním ženských?
Povedzme,že na Valentína. Nejde tu o romantičkovanie. Zaujíma ma ale,či cítite nejakú ' povinnosť ' dať jej niečo,lebo sa to patrí, alebo to robíte,lebo ju chcete potešiť?
A možno to beriete tak,že ...dáte jej
Velmi rad obdaruvam cloveka na ktorom mi zalezi. Ci je sviatok, alebo nie - raz za cas nejaka kvetinka potesi - a neocakavam ziadnu "vendettu" (ked tak boztek )
ja strašne rád dávam dievčaťu čo sa mi páči nejakú maličkosť...väčšinou sú to sprostosti, ale je to úplne nečakané...raz som našiel cestou na zemi bábiku na chodníku a potom som ju daroval večer ...ale tak v kútiku duše človek aj očakáva za to nejaký aspoň drobný revanž...aspoň úsmev, bozk čokoľvek :/
nie som chlap, tak aspoň ženské stanovisko, lebo prokrastinujem ja strašne nemám rada darčeky, ja som potom cítim voči chlapovi strašne.. dlžná, závislá, alebo ako to nazvať, a proste.. ale tak nejaká drobnosť jasné že poteší
@matiarka dal som jej kyticu ruzi. Proste pre potesenie. A ako dokaz ze ju lubim
A to nielen na Valentina. Aj pocas roka jej davam kvetiny.
Proste len tak, pre potesenie a preto ze ju lubim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A to nielen na Valentina. Aj pocas roka jej davam kvetiny.
Proste len tak, pre potesenie a preto ze ju lubim