nic nejest a cvicit no to je rada toto energiu budes mat odkial?iba sa ti metabolizmus spomali pri niecom takomto , ziadna dieta zdravy zivotny styl cely zivot amen
@makiri nedam ziadnu inu dietu ani cvicenie! na to som strasne leniva.. ja to tak riesim cely zivot ze nic nejem tak mam ako tak pohode postavu, ale teraz som sa po skoro dvoch rokoch vratila domov byvat a ked som sa postavila na vahu, tak, neviem asi je pokazena tak som nasadila megadrasticku dietu ze uz vobec nic nejem ale verim tomu ze este par dni a pojde to dole
@cupcake007 to vôbec nemusia byť oni, tie postavičky sa môžu podobať na každý pár čo má také vlasy. a navyše je to fake lebo 1D sú homosexuáli a tak nemôžu mať frajerky
@makiri cca 30 až 40 km na páse? To by musela byť iná atlétka aby to ubehla. Ja chodím do posilky pravidelne a zvládnem len nejak 3 km.. nie ešte 30 alebo 40 O__o
@makiri ak sa chceš zabiť tak tvoja "diéta" ti zaručene pomôže nič nežrať a behať 40km, ráno by som začala a večer mala infarkt, radšej budem zdravá s normálnou váhou, než mŕtva a predtým chorá rachytická anorektička s vypadanými vlasmi.
@makiri to je najväčšia konina, akú môže niekto napísať/povedať...keď prestaneš jesť, schudneš akurát tak na svaloch a nie na tuku, lebo tvoje telo nemá z čoho brať živiny. A keď pôjdeš cvičiť, tak to je fakt akurát na kolaps. Nemáš z čoho čerpať energiu a ochabli ti svaly a ty chceš cvičiť, nie o______O ???
Ja som schudla, potom som na nete narazila na túto diétu a zsitila som, že som rozmýšľala rovnako ako autor tej veci a ani som na to nepotrebovala čítať si jeho mantru, aby som to vydržala. Ale časom ma to prestalo baviť a tak to aj dopadlo.
telo má základnú postupnosť v akej spracováva pri hladovaní materiál: prvé spotrebováva tuky, druhé svalstvo, až do určitého momentu, ktorý považuje za totálne absolútne najminimálnejšie minimum potrebné na pohyb, a potom začne "tráviť" vnútorné orgány.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
tá dieta sa tak volá ...
ale myslím že si to vedel...
ďakujem za pekný koment
začala začiatkom roku 2012 a ked som v septembri nastúpila do šk už bola asi 4 mesiace za vodou...
tak ale to si čo za somarinu spravila ???
tam sa normálne je len zmeníš životný štýl ...O.o
myslím že myslíme na 2 rozdielne veci...
ako keď cez deň málo jem a ešte k tomu cvičím, tak som nepríjemná na všetkých a je mi strašne zle....za týždeň by som asi zomrela...
ale idem na to! síce nie až tak, že nič do úst nedám, ale tak aspoň miernejšie...inak a čo cvičiť?
choj do riti !!!
a neposielaj sem obrázky s 1D !!!
@fleur1301
telo má základnú postupnosť v akej spracováva pri hladovaní materiál: prvé spotrebováva tuky, druhé svalstvo, až do určitého momentu, ktorý považuje za totálne absolútne najminimálnejšie minimum potrebné na pohyb, a potom začne "tráviť" vnútorné orgány.