Mám kamoša (17), ktorý chodil s jednou holkou (15), ktorú dobre poznám a vlastne by sa dalo povedať, že sa tiež kamarátime. ON sa s ňou chce dať opäť dokopy, aj jej písal, na narodeniny jej dal ružu, vždy sa s ňou "zo srandy" blázni ale ona s
Osobne si myslím, že by sa mal na ňu vysrať, keď ona ho už len naťahuje (to zo srandy bláznenie a pod). Dievča si podľa mňa chce ešte užiť mladosť a nie sa viazať
@nikol545 ...aaaale , nech svoju pozornosť peťo zameria druhym smerom ...mlade dievčatá bože ...decke zmyšľanie , uvrešťane , detinské , ...všetko čo sa mne hnusí ...ale tak ...v takom veku su to vztahy ktore vydrzia najviac tak tyzden dva ...mozno mesiac ...cize ? ...necakaj serioznu radu
@nikol545 ...ou normalne važny vzťah ...aha , pokiaľ oni obaja to budu tak citiť že chcu spolu chodiť tak budu ...to sa neda nanutiť od tretej osoby ...proste musíš to nechať na nich ....
@nikol545 ...no pre lasku sa dakedy trpi ...vies zase ak ona nechce tak ju neprinutis ...a on sa bud bude trapit alebo pokuka po inaksich ...boze ...taka prihoda ...to som mohol byt 5/6 na zs ..tiez sa mi pacilo jedno dievca ale tak ze som na nu myslel vodne v noci ...bola cca o 2 roky mladsia ...cize taka detska laska ...ale ide o ten princip ...proste bol som do nej normalne paf ...no ona ma mala na haku , ale tak nespachal som samovrazdu preto ...zivot ide dalej ...a teraz som statsni s tou s ktorou momentalne som ...pohoda lahoda ...nech sa kamoš netrapi pre niekoho pre koho sa trapit neoplati
@nikol545 - snaž sa mu pomôcť aby sa dali znova dohromady, furt sa s ním o tom rozprávaj, spriadaj plány, špekuluj s ním ako by to šlo, keď si s ním tak nehovor o ničom inom, vypytuj sa ho na ňu aby si ju lepšie pochopila a mohla spriadať lepšie plány, a stále, stále, stále...
ak ju do dvoch mesiacov neznenávidí a už ju nikdy v živote nebude chcieť vidieť ani o nej počuť, tak je psychopat
V tomto by som o radu neziadal asi nikdy nikoho. Celkovo tie vztahy nie su nic exhaktne , neplatia tam v podstate ziadne zakonitosti je to individualita + individualita . A aj keby tam nejake boli.... vacsina mladych to aj tak nezvlada a ti co to zvladaju tak s odretymi usami.
@nikol545 jednu radu ti dám, poraď si sám! Nestar sa do toho lebo prídeš o kamoša a možno aj o kamošku. On musí pochopiť čo je zle inak budeš ty tá zlá keď do toho budeš pchať paprčky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
"mat rad" (len z jednej strany) na vztah nestaci.
Posledné čo by som chcela, aby ma niekto nútil s niekym byť Raz niečo nechcem tak to nechcem, ne? nenormálne uplne
ak ju do dvoch mesiacov neznenávidí a už ju nikdy v živote nebude chcieť vidieť ani o nej počuť, tak je psychopat
Proste deti prosia o radu deti.... zlate