no vela stagov, trocha drahy chlast ale ked sa najebete v krcme tak je vam to jedno ,vstupne sa plati od hodiny kedy pridete. medzi jedenastov a dvanastov je to najdrahsie ale pohibuje sa to od 70 do 150.ale fakt super zabava vela akcii vela ludi
Hm osobne som tam nebol, ani som o tom klube nepocul, len nieco na ten styl som uz zazil. Moc sa mi nepacia styli takychto klubol, je tam vela stagov na ktorych sa hra rozlicna hudba. A uz to sa mi nepaci. Ludia ktory tam vojdu sa rozdelia, jeden ide k tomu stagu, druhy k dalsiemu a tak. Tj aj ked pride velke mnozstvo ludi, tak sa roztrusia po jednotlivych stagoch, a tym vlastne vznikne nechceny efekt ze je tam vloasnt eludi malo. Ja som za klasicke diskoteky. Najviac co viem ohodnit na disko, napriklad tuna v trnave v relaxe je to, ze je tam moznost ist von, cize je samostatna disko parket, s jednym barom, v dalsej casti su boxi s dalsim barom, a okolo celej disko je velky areal s bazenom, vonku je dalsi bar ajs obcerstvenim ci ciganskou. A teraz napriklad ked sa tak v lete vytancujes, ides sa nachvilku vyvetrat von, je tam halda ludi, samy znami clovek, cerstvy vzduch, a to najhlavnejsie nemusis sa von predierat cez davi ludi, a ukazovat napoly zosuchane razitko, navyse tam neni ani extra drahy chlast, cize sa da udrzat v naladke .
Ja si myslim,ze je to velmi super miesto. Paci sa mi,ze ked sa mi nepaci jeden styl hudby mozem prejst na druhy stage kde hraju nieco uplne odlisne.Je to tam uplne super odporucam navstivit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme