Ahojte, chcel by som sa spytat, robili ste niekedy certifikat CPE? (Certificate of Proficiency in English). Uvazujem, ze by som sa na to dal, v cvicnych testoch som mal nanajvys 2 chyby, ale predpokladam ze samotny test asi bude omnoho narocnejsi.
Nerobila, iba neoficiálny vrámci skúšky, čo sme mali na VŠ (študujem anglistiku) a dala som to, dokonca na A. Ale je pravda, že tam nebol writing a speaking, trochu nám to okresali (ehm, o 50%?), takže asi nie som úplne dôveryhodná vzorka. Ak ti ale vychádzajú cvičné testy, kľudne do toho choď. Podľa mňa to nie je tak hrozné ak máš CAE (to som si robila pred pár rokmi..), mňa v tom momentálne brzdia jedine prachy. Nie je to najlacnejšie. Ale to asi vieš.
@hajlander a prosim ťa ako si dosiahol takú uroveň ? Viem že blbá otázka,ale aj ja by som ten chcela, ale bojím sa,že bez pobytu v zahraničí nenachytám úplne tú native angličtinu a nebude mi to stačiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
rozmyslal som aj nad CAE, ale radsej rovno najvyssie, rozumies a diky moc za odpoved
fandim ti, vela stastia