Holky viete poradiť dobrú, jasne červenú farbu na vlasy, ktorej by nebolo ťažké zbaviť sa keď ma po mesiaci omrzí a budem chcieť späť blond??? ďakujem pekne za rady
možno ti to ľudia už povedali, ale fakt je to tak, ja som mala odlesky červenej minimálne ešte rok po tom, čo som sa prefarbila naspäť, na slnku to fakt miestami vyzeralo, že mi horí hlava
@strangelady noo ja som raz mala ružový melír a viem že toho som sa nevedela zbaviť dosť dlho, lenže to bola normálna farba tak neviem či náhodou šampóny nie sú o niečo menej agresívnejšie preto by som chcela vedieť rovno od niekoho kto už s tým má skúsenosti najmä čo sa blond vlasov týka...
@klaudiqaaa takéto "divoké" farebné prkotinky som len na odfarbených mala. Ale teraz som si spomenula, že keď som si vlasy farbila tužidlom naružovo, šlo to dolu dobre, lenže nevydržalo to viac ako dve-tri umytia :/ so šampónmi však skúsenosti na blond vlasoch nemám, držím palce, snáď to nejako vyriešiš
@klaudiqaaa ale ak tie sáčky by si si kupovala tak si zober min. 2 lebo to je nič .. ja si dávam len na polovicu hlavy jeden sáčok a to mi dokonca dáva časť toho a časť toho druhého
a to druhé neviem či v Tete majú ... ale skús, tam majú všetko
@2@10 červená je sviňa ona sa strašne rýchlo vymýva (červená farba má vraj nejak najďalej od seba molekuly alebo niečo také) takže pekná výrazná žiarivá nevydrží veľa umytí.. ale zato červené odlesky sa držia tuho, mne to strašne dlho trvalo kým som sa toho zbavila, som mala medzitým aj hnedé a tie červené odlesky to malo furt.
Ja keď si farbím načerveno, tak spotrebujem 3 balena normálnej farby. A ja používam Wellaton sopečnú červenú, už sú 3 týždne, čo som si farbila a ešte celkom solídne vyzerá, ale zas tá sa drží na vlasoch veľmi dlho. Ale pod tou farbou mám melírované vlasy a po troch mesiacoch mi bolo vidieť blond pramene
uf jaj. máš krásne vlasy a blond ti veľmi pristane. červená je červená. mala som červené, dala som na to čiernu.. teraz sú hnedé aj ich farbím na hnedo ale vždy mám červené odlesky, aj pri čiernej som mala.. toho sa nezbavíš.. skús si dať červené penové tužidlo. máš do na deň dva... do týždňa si blond. nefarb si ich na červeno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
možno ti to ľudia už povedali, ale fakt je to tak, ja som mala odlesky červenej minimálne ešte rok po tom, čo som sa prefarbila naspäť, na slnku to fakt miestami vyzeralo, že mi horí hlava
mieša sa to peroxidom a tým to aj kúsok dlhšie vydrží
ale tak na druhej strane, neviem povedať ako dlho .. lebo veľa robí aj chlórovaná voda na kupku a tá mi to dala dole ešte rýchlejšie
a to sa vymýva dosť rýchlo ... takže ak sa ti nebude páčiť tak do toho mesiaca to vieš prefarbiť na blond ako nič
a to druhé neviem či v Tete majú ... ale skús, tam majú všetko
Ja keď si farbím načerveno, tak spotrebujem 3 balena normálnej farby. A ja používam Wellaton sopečnú červenú, už sú 3 týždne, čo som si farbila a ešte celkom solídne vyzerá, ale zas tá sa drží na vlasoch veľmi dlho. Ale pod tou farbou mám melírované vlasy a po troch mesiacoch mi bolo vidieť blond pramene