treba to najprv odfarbit az potom ti to chyti na cerveno ale medzi farbeniami by si si mal dat prestavku inak ti to spali vlasy..
aaalebo skus v kadernictve, tam ti najlepsie poradia a aj ti to najlepsie spravia.. farbu si mozes priniest do vacsiny kadernictiev vlastnu tak by to nemal byt problem ak uz mas dajaku kupenu
Mne robila kamarátka-kaderníčka tak vlasy a z čiernej celé na červeno, najskor mi nafarbila vlasy melírim a potom červená farba, ale ani tak to nešlo dole tak až po páru pokusoch to išlo a kto by to bol povedal, nemám moc zničené vlasy
odperoxiduj si tie pramienky, počkaj pár dní a potom daj na to tú červenú, ale neviem, možno ani nemusíš čakať, mne napr. nespálilo vlasy ani ked som si ich farbila len nejaké dve hodinky po zosvetlení a šecko mi chytilo jak malo....a to som dokonca sama doma praktizovala
Ak si to chceš robiť doma, daj si najprv nejaký zosvetľovač. Ja používam Palette E20 tuším, ale je to dosť silný zosvetľovač (bude ťa to páliť). A potom si na to hoď červenú.
Ale radšej popros nejakú kamarátku, čo to už robila, nech ti to spraví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
aaalebo skus v kadernictve, tam ti najlepsie poradia a aj ti to najlepsie spravia.. farbu si mozes priniest do vacsiny kadernictiev vlastnu tak by to nemal byt problem ak uz mas dajaku kupenu
ale uz teraz vidim ake hrozne to bude
dobre, uz skludni hormon
Ale radšej popros nejakú kamarátku, čo to už robila, nech ti to spraví