@exonr myslim ze bez tejto vedomosti prezijes uplne v pohode plnohodnotny zivot a dokonca si ziaden cech nevsimne, ze to slovko neovladas..
existuje snad jediny jeden sposob ako by si to vsimli, ale myslim ze to by si velmi rychlo pochopil, co to je a teda zase by to nebol ziaden problem..
a ano .. obcas sa take slovka najdu.. ale to je vzdy tak.. v cudzej reci...a ved clovek neovlada ani 100% slovnu zasobu rodnej ci materinskej reci.. takze nic nezvycajne
@drejka - ja tomu hovorím: pohlavné orgány.... stačí? nerada to nazývam tým, alebo tým... keď už niečo poviem, tak to ,,tresnem´´ len aby každý pochopil..
Každopádne som rada, že nie som sama kto chytá za slovíčka...
no, tak, sem tam sa najdu niektore slova..ale vacsinou im nerozumiem pretože su narečove.. mala som trosku problem, zo zaciatku v brne, pochopit co to je bečka, škopek, hokna, švica a atd ale tak to je zase narecie.. a niekedy mi robi problem v telefone si rychlo uvedomit slovka "odpoledne" a "dopoledne"
alebo slovné spojenie "Přijdu dýl" je uplne retardovane
@11@etelnair to by malo byt myslene, akože sa smeješ..
Btw. poštěvák musí byť nejaký veľký klitoris, lebo normálnemu sa hovorí poštěváček.
Ja som mal vždy problém s rozdielom medzi slovami hlemýžď a šnek. Nevedel som, ktoré z toho je ten pravý slimák, pritom ževraj je to ten istý slimák. A do toho sa mi plietlo ešte slovo lanýž, čo som si myslel, že je tiež nejaké zvieratko typu slimáka, než som zistil, že to je huba, správne po slovensky hľuzovka. Preto som dnes veľmi šťastný, že to už mám ujasnené. Tieto vnútorné trápenia totiž nemám príliš rád a nedávajú mi pokojne spávať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
(pošva to je..)
@exonr myslim ze bez tejto vedomosti prezijes uplne v pohode plnohodnotny zivot a dokonca si ziaden cech nevsimne, ze to slovko neovladas..
existuje snad jediny jeden sposob ako by si to vsimli, ale myslim ze to by si velmi rychlo pochopil, co to je a teda zase by to nebol ziaden problem..
a ano .. obcas sa take slovka najdu.. ale to je vzdy tak.. v cudzej reci...a ved clovek neovlada ani 100% slovnu zasobu rodnej ci materinskej reci.. takze nic nezvycajne
bývam v čechách rok a pol.... je to pošva, áno alebo ako myslel @8 klitoris...
výjde to u mňa nastejno
Každopádne som rada, že nie som sama kto chytá za slovíčka...
alebo slovné spojenie "Přijdu dýl" je uplne retardovane
@11 @etelnair to by malo byt myslene, akože sa smeješ..
Ja som mal vždy problém s rozdielom medzi slovami hlemýžď a šnek. Nevedel som, ktoré z toho je ten pravý slimák, pritom ževraj je to ten istý slimák. A do toho sa mi plietlo ešte slovo lanýž, čo som si myslel, že je tiež nejaké zvieratko typu slimáka, než som zistil, že to je huba, správne po slovensky hľuzovka. Preto som dnes veľmi šťastný, že to už mám ujasnené. Tieto vnútorné trápenia totiž nemám príliš rád a nedávajú mi pokojne spávať.
dnes už viem že to je margarétka alebo nezábudka
a @stage tych slimakov som riesila minule aj ja ja som stale hustila do muza aby sme chovali slimáka a ono to je mysleny ten slimák bez ulity