Neviete niekto z praxe,ako to chodí? Ak mám ISIC od VŠ v Česku, môžem si na SR vypýtať študentský lístok? Tú ich fialovú kartičku je totiž pre mňa veľmi problematické dať vyrobiť, keďže oni chcú potvrdenie na ich vlastnom tlačive a ísť hore-dole s ich pot
nie neplatí Ale neviem ci ste skúšali ísť na ISIC napr vo VB vlakom a tam to plati ako studentsky zlavneny, kedze je to medzinarodny preukaz. Podla mna to neplati iba na slovensku
@luc.ka nezakladám desať tém denne, najprv som pohľadala, po snáď dvadsiatom raze, čo som skúšala zadať kľúčové slová(mohlo sa stať,že nie vhodné, avšak to sa môže stať každému), som našla jednu podobnú tému a aj tá zďaleka neodpovedala na celú otázku, ktorú som vyššie položila. Keby sa opýtam, čo treba na prijímačky na tú a tú školu, alebo či môžem mať po jednom týždni príznaky tehotenstva,tak nič nepoviem-tie tu skutočne SÚ každý druhý deň
@hajlander oni majú vlastnú vysokoškolskú organizáciu a kartička tej organizácie platí všade vo Fínsku na čokoľvek. s príplatkom dostaneš aj ISIC, ale bez toho, aby si bol členom fínskej Student Union, nemáš nárok na študentský lístok na vlak, proste len s ISICom nie
jo a rada by som opravila info v @4 ISIC vydaný akoukoľvek univerzitou platí všade, kde na ISIC dávajú zľavy a výhody. akurát, že na ŽSR si tam treba ešte niečo aktivovať na termináli na svk univerzitách, preto "český" ISIC neplatí pre ŽSR. to je všetko. inak normálne študentské zľavy na ISIC všade na Slovensku, pokiaľ sa dá
a co sa tyka prihod s ISICom, najlepsie bolo, ked mi teta z Panta Rhei nechcela dat zlavu, lebo som nemal prelepku... marne som jej vysvetloval, ze mam cerstvu licenciu a teda prelepku nepotrebujem... tak sa so mnou hadala, ze to mi plati len na univerzite a pod.
fakt taky problem pochopit: PLATNOST: 07/2011 - 12/2012
@kajaa jj, lenže ja kým prídem do školy a späť,tak to bude trvať minimálne mesiac a ja by som rada nevysypala za najbližšiu cestu cca 40€. Nuž, bohužiaľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@luc.ka nezakladám desať tém denne, najprv som pohľadala, po snáď dvadsiatom raze, čo som skúšala zadať kľúčové slová(mohlo sa stať,že nie vhodné, avšak to sa môže stať každému), som našla jednu podobnú tému a aj tá zďaleka neodpovedala na celú otázku, ktorú som vyššie položila. Keby sa opýtam, čo treba na prijímačky na tú a tú školu, alebo či môžem mať po jednom týždni príznaky tehotenstva,tak nič nepoviem-tie tu skutočne SÚ každý druhý deň
lebo som siel so sestrou a este som nemal 18
fakt taky problem pochopit: PLATNOST: 07/2011 - 12/2012