Ahojte, chcela by som sa opytat do kolkych dni cca je spraveny pas za 33e? 23.6. mam odlet, a mam vlastne reaalne 28 dni ... myslite ze to stihnu porobit ak to si ho pojdem zajtra dat spravit, lebo ak ni tak je to dost shit platit ten za 130 diky za od
zalezi od obdobia kedy si ten pas pojdes dat vybavit. a kedze teraz uz zacina to obdobie kedy sa ludia zamyslaju nad dovolenkami atd tak je vela ziadatelov aj o pas. ja som si ho davala robit v zime, za 33e a o 7 dni prisla smska ze si ho mozem vyzdvihnut. ale to preto, lebo v tych mesiacoch si ten pas nikto robit nedava. ked som si ho bola dat spravit pred par rokmi dozadu, nejak takto na konci maja, tak im to ten mesiac fakt aj trvalo. takze sa velmi na dva tyzdne nespoliehaj
Podla toho kde. Na Vajnorskej v BA ti ho spravia za cca 2 dni. Ja som nechcel riskovat a kupoval som ten za 66e do 10 dni a na druhy den uz bol hotovy.
@9 prosim ta, nenavazaj sa do mojej osoby, nemohla som si dat spravit pas pretoze ma ma v opatere moja matka ktora je v kanade, a kedze su nasi rozvedeni a som "napisana" na matku tak moj otec nie je moj zakonny zastupca a nemoze mi spravit pas bez splnomocnenia a dostali sme sa k nemu len teraz, takze laskavo nesud dokym nevies ake su okolnosti. @11 Kanada, zato potrebujem pas, na letenku netrebalo doklady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Chod tam a spytaj sa, mozno nemaju vela roboty
a kam cestuješ, že ti nestačí op?
mimochodom, ak máš letenku už kúpenú, nemáš tam uvedené číslo dokladu?