Zdravím, mal by som záujem o štúdium cestovného ruchu. Zvažujem odbor geoturizmus (čo je vlastne niečo ako cestovný ruch) na fakulte berg na Technickej univerzite v Košiciach alebo UMB v BB. Ak poznáte ešte nejaké ďalšie univerzity, kde by sa to dalo štud
Lilwill: Ja som tiez rozmyslala pred rokom, ze si na to podam prihlasku, no nakoniec som sa rozhodla pre inu skolu. Ako prebiehali prijimacky? Kolko ludi prijali? Boli tazke? Alebo ktokolvek, kto s tym mate skusenosti Nechcem zakladat novu dskusiu.
Ja studujem v BB cestovny ruch, uz 3. rok teraz...no odporucila by som, ale len pre ludi, co maju pevne nervy a tak lahko sa nevzdaju ..mne sa tam velmi paci, hoci, je to dost narocne, ale to asik vsade, ale vela ludom co viem sa tam nepaci ..tak keby dake otazky...tak...
Tak to neviem posudit, ake boli, lebo ma prijali bez primaciek..ALE...tak je tam klasika, ekonomia - na to existuje taka zbierka niekolko stoviek otazok a z nich na prijimackach urcite niekolko z nich vyberu, potom anglictina - v podstate v rozsahu gymnazia prip. strednej skoly inej, a matematika - samozrejme ta je vraj najtazsia. Ale vsetko sa da
Nyki: V podstate ano - teda v BB je to tak. Jeden jazyk mas ako prvy, cize by si ho mala vediet dost dobre, ale ide o ekonomicku anglictinu, ktora sa tam uci, cize tu nevie nikt . a druhy jazyk - nemcina, franina alebo spanielcina tak ten treba tiez dobre vediet pretoze ide tiez o ekonomicku nemcinu, spanielcinu alebo franinu. Ale staci ti mat tento jazyk druhy len jeden rok a aj to len kvoli tomu aby ti sedeli kredity. Ak by pridali na vyber nejake ine predmety tak by si ani jazyk vediet nemusel/a. Staci takto?
Zdraviim vas, vsetkych, som sa len dnes zaregistrovala a potrebovala by som, aby mi niekto poradil ..... cez leto odchadzam na Rodos a potrebovala by som vediet, kedy predbezne zacina skolsky rok na Ekonomickej fakulte - odbor cestovny ruch ..... a ci na zapis mozem poslat niekoho namiesto mna a ci to musi byt notarom overene .... dufam, ze mi niekto poradi, kujeeeem ....
Prosim vas viete niekto nieco o presovskej univerzite v presove, chcela by som tam o rok na magisterske - cestovny ruch, vola sa to turizmus a hotelovy manazment, ake su prijmacky? z coho presne? o rok by som tam chcela
ahojte...obnovujem diskusiu ...pls vy čo študujete na euba -podnikanie v obchode a CR..z čoho pozostávali prijímačky, bola matika ťažká? ako sa vám páči na škole? Má toto štúdium perspektívu? hociaké info o tomto odbore ma poteší ...
Ahojte. Hľadám si vysokú školu cestovného ruchu, nemám však veľký prehľad o možnostiach štúdia, chcela by som ísť na takú, kde nie je matika. Každá rada sa mi zíde, tak ak viete tak píšte. Ďakujem
Zakladny problem.. som rpijata na UMB v BB a na EUBA v BA odbor cestovny ruch...poradili by ste mi co sa tyka kde je lepsia ta skola ...viac orientovanie na cestovny ruch..Snazim sa porovnavat aj predmety...ale nestaci to
ahoj volám sa lucka a veľmi rada by som chcela ísť študovať na univerzitu do BB. Mohol by si i povedaat nieco o príjmacích skúškach? veľa ľudí sa tam hlási? sú tak veľmi dôležité známky? musím mať same?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
no na geoturizmus davam aj ja prihlasku jednu
ahoj volám sa lucka a veľmi rada by som chcela ísť študovať na univerzitu do BB. Mohol by si i povedaat nieco o príjmacích skúškach? veľa ľudí sa tam hlási? sú tak veľmi dôležité známky? musím mať same?