Fajn, takže stručne
Prestúpila som na novú školu a našla som si perfektné kamošky :3 Hneď v druhý deň sa mi zapáčil jeden chalan, a oni ho poznali. Dokonca k jednej chodí domov za jej bratom. Je totálne pekný a úžastný . Pre mňa, im sa nepáči
Len
@rheia Ako keby tak moc na veku záležalo a nevidela som ho raz v živote vídam ho každý deň v škole, a to čo o ňom viem, hovorí za všetko samozrejme, keď ho spoznám potom uvidím, ale ja som teraz myslela vzhľadovo -,-
@amyfromwonderland Najčastejšie na mužov zaberá to, keď je žena pekná
Potom je samozrejme dôležitá i jej sebarprezentácia, či to neni nejaká hlúpa slepička s IQ 58 že sa vie vyjadrovať, je inteligentná, a pod.
Neviem čo riešiš...normálne ic za ním najbližšie, pozdrav ho a prihovor sa mu...
@amyfromwonderland
To že napíšeš "odpusťte si sprosté komentáre" ti nijako nepomôže, naozaj, zbytočne si ukracuješ 'život' o pár sekúnd. Práve niektorí si to vyložia ako "píšte čo najsprostejšie komentáre".
No a k veci.. čo stratíš na tom, že sa mu prihovoríš? Nie je nejaký vrah, tak ťa hádam nijako nezabije. Keď budeš aspoň trochu sebavedomo vyzerať, alebo nebudeš robiť takéto caviky okolo toho, nič nestratíš. Kontakt nenadviažeš nijako inak, iba že by si za ním šla. Tým, že budeš o ňom snívať alebo čo, tak určite nie.
@poke Verím tomu, že ak dám nejaký status , alebo dalšie forum , budeš prvý komentujúci
Skús si už tie komentáre nechať pre niekoho iného ..kto bude o tvoju kritiku stáť....
@amyfromwonderland Tak ja ti poradím. Prihováraj sa len škarohlídom ...a všetko pôjde bez problémov pred nimi sa hanbiť nebudeš a prostredníctvom nich môžeš naraziť na ich známosti a kamarátov. Čo ty víš...vieš koľko fešákov môžu mať kamošov?
@amyfromwonderland
Nemáš zač, poznám toto.
Ani nie. Skôr by som povedala, že čím je krajší, tým je väčšia pravdepodobnosť, že bude zadaný alebo tak, síce v tvojom veku, to je v dnešnej dobre tiež také.
Proste jeb na to, ako vyzerá, riaď sa tým, aký je.
A inak taká poznámka, píše sa to "ťažšie" a nie "ťachšie". Sorry, ale ja som na toto strašne zaťažená.
@sisooolq Väčšina chalanov je zadaných, on nie
Ja som tiež zaťažená na pravopis, každého opravujem ale keď rýchlo píšem tak proste nevnímam čo píšem teraz sa na tom rehocem..
@amyfromwonderland a koľko má chalan rokov? lebo ak má približne toľko ako ty, tak by som ešte pár rokov počkala (bez urážky ale mužské pokolenie dozrieva trošku neskôr a niekedy mám pocit že aj nikdy niektorí jedinci a ak má viac, tak ťa asi bude brať skôr len ako kamarátku prinajlepšom.
skús ho nejak osloviť, prípadne to narafičiť, dotiahni ho na Birdz a okomentuj mu status ( @gukol ), len keď ho spoznáš, zistíš na čom naozaj môžeš byť a nebudeš si ho idealizovať.
a to že si povieš, že si škaredá etc. tiež nie je zrovna cesta k získaniu dlhdobejšieho vzťahu, nikto ťa nebude chcieť ťahať z mindrákov donekonečna.
aj tak si ale myslím, že máš čas na takéto veci
@luxie Vďaka za zmysluplný komentár... a on je starší má 15 :3 no na bridz ho asi nedotiahnem som rada že má vôbec fb to je skvôr typ chalana čo je stále von a doma je len v noci dokonca je tak rád vonku, že aj školu občas pofláka
@amyfromwonderland
Tak to máš sakra šťastie, že nie je zadaný.
Tak vitaj v klube. Ja vtedy, keď sa ponáhľam, robím chyby skôr typu "ktorý boli" namiesto "ktorí boli" a tak, ale nie takéto.
@amyfromwonderland
Nechcem ti nejak brať nádej ale myslím, že ešte nejakú dobu ťa viac ako kamarátku určite neuvidí. Ale nadviazať s ním kontakt skús, prečo nie
Ale myslím, že zatiaľ bude lepšie ak sa zameriaš na tie kamarátky, ak nie si vyslovene introvertná osoba, tak sa snaž si rozšíriť okruh známych, a možno sa tam nájde niekto, s kým ti to možno do budúcna klapne
Ak by ti za chalanom bolo moc smutno a bolo by ti to ľúto, ber to tak, že pôjde na strednú a ak aj bývate niekde poblízku tak sa uvidíte pomenej a postupne na neho zabudneš a zapáči sa ti ešte viac iných chalanov
Tak v tvojom veku je normálne, že sa ti chalani páčia ale zamerala by som sa skôr na nejaké koníčky, venovala sa niečomu čo ťa baví a možno ťa to tiež k niekomu privedie
Hlavne ked s nim zacnes rozoravat NENADAVAJ. Aj ked on niekdy zanadava, tak z dievcenskych ust to znie priserne. Ja ked sa bavim s dievcatom a pouzije nadavku vzdy ked nema co povedat, tak to je hned znak ze je to riadna sliepka.
Muzi podvedome hladaju zenu ktora je plodna. Preto ak s niekym otehotnies a porodis dieta priamo pred nim, zacnes ho pritahovat a on ani nebude vediet preco.
smejem sa, nie na tebe, ale na niektorých ľuďoch tu
a neviem ti akosi poradiť. mne keď sa na zš niekto páčil, tak som sa vždy hanbila a bola ticho. potom som prišla na strednú školu a stretla tam môj objekt lásky zo základnej školy a bol to práve on, kto išiel po mne, nie ja po ňom takže.. život je nevyspytateľný.
Neviem ti poradiť, ale do určitej miery sa nachádzam tam, kde ty. Takže keď zistíš spôsob na to, ako sa k niečomu s ním dokopať, daj mi vedieť, nechám sa inšpirovať. :-S Good luck!
normálne choď za nim predstav sa mu, pripadne ak je vo vyššom ročníku a nie je hlúpy tak si nájdi ťažké učivo(aby si nevyzerala hlúpo) a príď za nim že kamošky povedali že je inteligentný (pekne treba zakomponovať kompliment a či ba ti to nevysvetlil. moje spolužiačky používajú metóde č.2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
stále si hovorím že má na lepšie, tak prečo by sa mal baviť práve so mnou ?
poznál som takých hajzlíkov
Potom je samozrejme dôležitá i jej sebarprezentácia, či to neni nejaká hlúpa slepička s IQ 58 že sa vie vyjadrovať, je inteligentná, a pod.
Neviem čo riešiš...normálne ic za ním najbližšie, pozdrav ho a prihovor sa mu...
To že napíšeš "odpusťte si sprosté komentáre" ti nijako nepomôže, naozaj, zbytočne si ukracuješ 'život' o pár sekúnd. Práve niektorí si to vyložia ako "píšte čo najsprostejšie komentáre".
No a k veci.. čo stratíš na tom, že sa mu prihovoríš? Nie je nejaký vrah, tak ťa hádam nijako nezabije. Keď budeš aspoň trochu sebavedomo vyzerať, alebo nebudeš robiť takéto caviky okolo toho, nič nestratíš. Kontakt nenadviažeš nijako inak, iba že by si za ním šla. Tým, že budeš o ňom snívať alebo čo, tak určite nie.
kde ťa zhadzujem a kde ti všetko píšem?
som ti raz napísal, že sa máš vrátiť na pokec, a nič iné
inak vďaka, si jedna z mála ľudí čo nenapísala nejaký uštipačný komentár a nenaváža sa do mňa s vekom a pod.
@firestorm .. no puťku si asi len tak nevsimne ten ,uzasny,...
Skús si už tie komentáre nechať pre niekoho iného ..kto bude o tvoju kritiku stáť....
raz jej človek okomentuje dačo, vyjadrí svoj názor prečo sa ľuďom páčia iní ľudia po prvom zhliadnutí, čo je aj môj prípad a toto
dobre teda, idem preč keď ťa až tak zhadzujem
Nemáš zač, poznám toto.
Ani nie. Skôr by som povedala, že čím je krajší, tým je väčšia pravdepodobnosť, že bude zadaný alebo tak, síce v tvojom veku, to je v dnešnej dobre tiež také.
Proste jeb na to, ako vyzerá, riaď sa tým, aký je.
A inak taká poznámka, píše sa to "ťažšie" a nie "ťachšie". Sorry, ale ja som na toto strašne zaťažená.
Ja som tiež zaťažená na pravopis, každého opravujem ale keď rýchlo píšem tak proste nevnímam čo píšem teraz sa na tom rehocem..
skús ho nejak osloviť, prípadne to narafičiť, dotiahni ho na Birdz a okomentuj mu status ( @gukol ), len keď ho spoznáš, zistíš na čom naozaj môžeš byť a nebudeš si ho idealizovať.
a to že si povieš, že si škaredá etc. tiež nie je zrovna cesta k získaniu dlhdobejšieho vzťahu, nikto ťa nebude chcieť ťahať z mindrákov donekonečna.
aj tak si ale myslím, že máš čas na takéto veci
Tak to máš sakra šťastie, že nie je zadaný.
Tak vitaj v klube. Ja vtedy, keď sa ponáhľam, robím chyby skôr typu "ktorý boli" namiesto "ktorí boli" a tak, ale nie takéto.
Tak potom asi nemáš ešte v ruke už to, že vieš, čo kam má ísť alebo ako ti to povedať.
Nechcem ti nejak brať nádej ale myslím, že ešte nejakú dobu ťa viac ako kamarátku určite neuvidí. Ale nadviazať s ním kontakt skús, prečo nie
Ale myslím, že zatiaľ bude lepšie ak sa zameriaš na tie kamarátky, ak nie si vyslovene introvertná osoba, tak sa snaž si rozšíriť okruh známych, a možno sa tam nájde niekto, s kým ti to možno do budúcna klapne
Ak by ti za chalanom bolo moc smutno a bolo by ti to ľúto, ber to tak, že pôjde na strednú a ak aj bývate niekde poblízku tak sa uvidíte pomenej a postupne na neho zabudneš a zapáči sa ti ešte viac iných chalanov
Tak v tvojom veku je normálne, že sa ti chalani páčia ale zamerala by som sa skôr na nejaké koníčky, venovala sa niečomu čo ťa baví a možno ťa to tiež k niekomu privedie
Škoda že si nepamätám ako sa volal, ale mal trblietavého Cubona.
jeb na to.
ja, keď som mala 13. ajajááááj. to boli časy. hihi :-S
smejem sa, nie na tebe, ale na niektorých ľuďoch tu
a neviem ti akosi poradiť. mne keď sa na zš niekto páčil, tak som sa vždy hanbila a bola ticho. potom som prišla na strednú školu a stretla tam môj objekt lásky zo základnej školy a bol to práve on, kto išiel po mne, nie ja po ňom takže.. život je nevyspytateľný.
"greyness, 13 ročné dievča, ▲, dnes 16:11
Ja keď som mala 13..."
@demonigangel Jééj pokemon kartičky
*metódu
@68 od takého ruky preč
Nikto nie je taký dokonalý a pekný, ako sa na prvý pohľad zdá.