nikdy nebudem chodit s niekym, kto rad pozera TV. ja TV nepozeram a odkedy nasi kupili domov novu, tak ju ani neviem zapnut. takze clovek, ktory ma takuto zalubu nie je pre mna. neodsudzujem to, nech si kazdy robi co chce, ale nie vo vztahu so mnou.
väčšine chlapom prídu od veci naše nákupy a nenútia nás, aby sme to nerobili al aby sme ich s nami po nich vláčili. ako jasné, odtiaľ potiaľ v oboch smeroch...ale netreba to zas s tým "neznášaním" preháňať.
Neviem, nikdy som v tom nenašiel čaro Kažopádne mi to príde pekne bezduché a človek vlsastne z toho nič nemá. A určite by som neuprednostnil telku pred babou
@atropabelladona Takže problém nie je v tom, že nechceš pozerať teraz televíziu, ale že nevieš zapnúť blbú obrazovku
A namiesto toho trčíš radšej za internetom a dáš výhovorku, že televízia je blbosť...a keby si nemala internet, ale len televíziu, tak povieš opak Typical
bývalý pozerá futbal dosť pravidelne. aj s jeho otcom, ktorý je prof. doc. a iné tituly. tak mi povedz, milá @mariavs čo to má spoločné s inteligenciou?
čo si o tom myslím? že a prečo nie? sama milujem večery, keď si otvorím pivo, vyložím nohy na stôl a pozerám hokej a len grobiansky hulákam. každý potrebuje vypnúť po svojom. a každý potrebuje čas sám na seba.
@normane to, ze mame novu telku som si vsimla asi po tyzdni. myslis, ze keby som mala zaujem, tak sa ju nenaucim ovladat? problem je, ze to, co ma zaujima v telke nechodi.
by som mu dovolila jedine vtedy, keby som s nim mohla pozerať, ale by musel kričať zakaždým nahlas gól, pobehovať pritom po izbe napríklad, a piť pivo samozrejme, inak dosť oničom to je
@mariavs môžeš mi odpovedať na môj koment vyššie? každý z tých dvoch prečíta za týždeň toľko kníh, koľko ty ani nechytíš do ruky za mesiac. a pozerajú futbal. môžeš byť prestať hlupaňou a zovšeobecňovať?
@mariavs to nie je smutné, smutné je, keď si niekto silou mocou drží formu nejakého intelektuála, ktorý sa nevie normálne zbaviť svojej strnulosti a uvoľniť sa.
@normane ale to uz je o niecom inom, ked si tam pustis nieco "svoje". pre mna vyraz "pozerat TV" znamena pozerat to, co tam kompetentni pustaju. pozerat film z USB, to uz je skor vyuzivat obrazovku TV.
@grietusha tak ja neviem. su ludia co citaju knihy ale spravat sa nenaucia mozno to je ten pripad. zalezi aj ake knihy citas, ci literaturu faktu alebo poeziu a podobne.
nesúhlasím s tebou a ešte aj všetkých škatuľkuješ, prečo by to malo byť úbohé...
a nie nevadilo by mi to,iba taký extrém by mi vadil, keby to bolo na prvom mieste a ja na druhom, inak prečo by mi malo vadiť to čo má rád, kľudne by som s ním aj každú noc pozerala NHL
čo máte všetci s tými nákupmi? ja nemám rada nákupy, nenakupujem si oblečenie nikdy skoro, a dosť by mi vadilo chodiť s niekým, kto pozerá veľa futbal/hokej, keď ho iba hrá a nemá potrebu o tom stále rozprávať, tak v pohode, ale proste nemám rada zo skúsenosti ľudí čo majú radi futbal/hokej, nemyslím si o nich nič zlé, len strašne nerada počúvam o tých športoch, neviem prečo,
@mariavs s tebou sa baviť je ako hrach o stenu hádzať. dúfam, že svoju inteligenciu, kreativitu a očividne i schopnosť nachádzania spojitostí, veľmi dobre využiješ vo svojej intelektuálnej činnosti a dostanem sa časom k nejakým tvojim prácam, textom i knihám.
p.s.:mám rada eseje, tak sa skús niečo také. očividne by ti šiel sociologický výskum. napríklad o spojitostiach medzi výškou dosiahnutého vzdelania, obľúbenou literatúrou a sledovaním športových podujatí.
ja športujem (pre zdravie, aby som mal dobrú kondíciu, atd) ale nepozerávam futbal, hokej, ani iné športy....keby to nebaví ani prípadnú partnerku, tak by to bolo plus, ale keby ju to baví, nič sa nedeje
@mariavs jéj, ja som takmer intelektuál! mám školu, s frajerom sme sa síce rozišli, ale furt sa kámošíme a mám mačku a chodím na festivaly. ou jé, viva la rmn the intelektuál!
ja nepozeravam ani hokej ani futbal ani ziadny iny sport , teda ani televizor nepozeravam, maximalne ked idem okolo a je zapnuty a idem ho vypnut
ale za to ze rad pozera na futbal alebo hokej neznamena ze je blbec alebo nieco podobne, len ze sa mu pacia urcite veci... aj niektorym zenam sa paci pozerat volaky sport, nic zvlastneho.....
staci menej pozerat tie americke nezmysli kde ukazuju tych co pozeraju sport ze su totalny primitivovia.... ale zobrat to ako ze je to film a nie skutocnost.
@burble presne tak. pocuvat take nieco je hrozne a dost to vypoveda o jedincovi. na to moze zbalit len nejaku hlupku. ak to zena neprekukne tak na to raz doplati a bude skakat okolo pupkateho lenivca co si musi pozriet "fotbálek".
nevidim na tom nic strasne, kazdeho bavi nieco ine predsa
ale zase napriklad mam spoluziakov niektorych a ti cely den vkuse kazdu prestavku rozoberaju len futbal dookola a keby som to mala vkuse pocuvat, asi by mi to uz liezlo na nervy
Vo väčšine súhlasím s @grietusha - za prvé, nemyslím si, že to má niečo spoločné s intelignenciou. A za druhé, je to hobby a istý relax. A každý má iné hobby.
A @bebekex má 100% pravdu - to už radšej ten šport ako PC!
Osobne poznám takých chlapov, ktorí radi pozerajú šport, lebo sa mu sami venujú/venovali...švagor je futbalista, svokor bývalý futbalista, manžel si zahrá iba občas, rekreačne - ale pozerajú len tie zápasy, kde o niečo ide. Čiže, samozrejme, majstrovstvá alebo nejaké zaujímavejšie ligy.
Bývalý hrával rekreačne hokej aj futbal, aj squash a ten na každom športe v telke fičal... ja som z tých žien, ktoré okrem MS v hokeji pozerať šport veľmi nebaví (no, občas si skôr mrknem atletiku, gymnastiku, krasokorčuľovanie alebo spoločenské tance, ale iba keď na to náhodou natrafím a nič lepšie nejde), a bývalý, ktorý bol fanda, ktorý pozerával aj tour de France alebo tenis, mi s tým občas dosť liezol na nervy. Ani nie to, že by sa vyslovene nevenoval mne, boli sme už spolu tri roky a ja som sa vedela zabaviť aj inak, alebo som mala nejakú prácu, ale keď už dal tour de France prednosť pred sexom, to bolo aj na mňa moc...
Najideálnejšie to asi majú baby ako ty, @grietusha , keď ťa to baví Môžete hulákať spolu Bývalý aj s jeho rodičmi pozerávali športy spolu, a na nich bol fajn pohľad
Ja mám, chvalabohu, muža, s ktorým máme iné spoločné hobby a venujeme sa mu spolu, takže takéto otázky, ako @mariavs riešiť nemusím...buď mu to musíš tolerovať, alebo sa rozísť, a v budúcnosti dať hneď na prvom rande chlapovi otázku, či je fanda športov...ak hej, ani do toho nechoď, keď ti to tak vadí
@fleur1301 vtip je, že on má rád futbal a ja hokej takže keď išiel futbal, ja som si čítala alebo sa učila inak bol pre nás šport tabu témou na rozhovory, lebo by sme sa len hádali takže vlastne to, či radi pozeráme športové podujatia alebo nie nás vlastne nijak neovplyvňovalo.
@mariavs vadí mi tvoje zovšeobecňovanie. to vyvyšovanie sa, na základe vecí, ktoré máš rada. (hodnotím to len z príspevkov). a najviac mi vadí to, že keď ti napíšem, že poznám chlapa, ktorý je prof. doc. PhD. a prednáša na Yale a pozerá každú možnú futbalovú ligu, ako dôkaz toho, že proste to nemá nič spoločné s inteligenciou, čítaním knižiek a podobne (tento pán ich okrem čítania aj píše, inak by nemal tie tituly, vieš?), tak to úplne odignoruješ a furt si melieš svoje, lebo nie si schopná prijať, že proste nie každý je taký, ako ti to sedí do tvojich škatuliek.
priateľ je futbalista a nemám absolútne nič proti tomu, ak si zápas pozrie aj v telke, ja sama mám futbal rada, takže sa rada pridám myslím, že je to lepšie trávenie času ako sedieť niekde v krčme nad poldecákom...
@mariavs wtf? tvoje skúsenosti však ale nie sú všeobecným faktom. nemohla si okúsiť VŠETKO a tým pádom, ak ti niekto povie, že pozná niečo iné a inak, tak by si to mohla prijať a prehodnotiť svoj názor, vychádzajúci len z tvojich osobných skúseností.
tvoje inštinkty a vlčie prirovnania ma absolútne nezaujímajú.
@mmajuskaa3 a aj baby, ktoré s takými chodia, citujem : "na to moze zbalit len nejaku hlupku. ak to zena neprekukne tak na to raz doplati a bude skakat okolo pupkateho lenivca co si musi pozriet "fotbálek"."
@mariavs že či niečo prote tebe @grietusha má? Hlavne, keď jej napíšeš, že ak sa hentak potrebuje odreagovávať, je to smutné??? Čo je teba do jej odreagovávania? Si ma seriózne nasrala s tou svojou tuposťou...
Keby po týchto tvojich fórach niekto niečo nemal, čudovala by som sa.
"Píšeš len svoj názor", ale dosť ofenzívne, moja milá. @mefistofel ti dobre napísal, netreba brať americké seriály a filmy príliš vážne, to sú fakt len filmy a seriály, nie realita, tak sa zobuď..
Poznám XY chlapov, ktorí pozerajú futbal/hokej, a ani jeden z nich nie je tučný, chlpatý, nemá na sebe staré trenky a tielko a ponožky, nie je ani plešatý ani pri pozeraní futbalu ani hokeju neprdí a negrgá a neskáče okolo neho manželka s desiatimi chodmi. Ty sa už zobuď, preboha! Keď pridal @etelnair tie fóra, ktoré si ešte založila, hneď mi to zapadlo do kontextu...ty si proste sprostá...
@mariavs podľa diskusii, čo zakladáš skôr ty si intelektuálne na bode mrazu a tvoja mluva 0 bodov všetko je to každého vec a keď sa páči pozerať nehovorím extrémne, že sadne za TV a od 14.-22. pozerá futbal,ale tak večer na 2 hodinky raz alebo dvakrát za týždeň, čo potom. to je dôvod na 3.svetovú? každý má svoje koníčky a žiadnej nebránim k tomu, aby si ich praktizovala aj keď sa s nimi vôbec nestotožňujem a podobný prístup čakám aj naopak. mojou úlohou nie je nikdy partnerku meniť, ale podporiť ju v tom, čo je dobrá a čo sa jej páči.
@som123 robím to len preto, lebo to je niečo, čomu slečna rozumie. (inak osobne si myslím, že človek, ktorý dosiahne titul PhD. a vyššie - vlastnou prácou - tak nejakú tú nadpriemernú inteligenciu vykazovať musí, keďže dizertačná práca ťa stojí mnoho vlastnej kreativity a bádania. to, že je magor v iných oblastiach, je podľa mňa úplne bežné. každý nadpriemerne inteligentný človek je tak trochu dosť magor, vykompenzovať sa to musí)
@magorka ani moj ale ked takeho vidim niekde tak sa cudujem...hlavne niektore kamaratky to toleruju...ale taketo nieco proste nemoze dopadnut dobre a len klamu seba same
@nobile no ja si rada pozrem ligu majstrov, najmä ked hrá Real alebo Chelsea, ale zas nejako prehnane to nesledujem A vieš prečo kukám futbal? Lebo je to strašne sexi jak tam pobehujú tí vyšportovaní chlapci
@nobile ach toto je typické pre nezainteresovanych ludí že hokej je im sympatickejší lebo je rýchlejší... Ešte si neprenikol do čaru futbalu mne tiež dosť dlho trvalo kym som vydrzala pozerat celý zapas, ale teraz uz v kazdej akcii vidím nieco zaujímavé chce to len čas
nemusím ani futbalistov a ani hokejistov, rovnako ako fanúšikov týchto športov. všade to pľuje, grgá, a osobne nepoznám jediného inteligentného hokejistu alebo futbalistu. nie sú to predsudky ale konkrétni ľudia a zážitky.. v pomere 1 normálny k 20.
a keď sa pozriem na dedinskú posádku v krčme, samí starí skrachovaní najebaní pseudofutbalisti
@56 ale to hovorim o anglickej, spanielskej lige alebo europskych sutaziach...napr talianska liga ma tiez nechyta a keby som mal pozerat jeden zapas slovenskej, tak radsej si dam vyoperovat oci
snazim sa nemam predsudky voci sportovcom nakolko aj moj priatel aktivne sportuje, no musim povedat ze s futbalistami mam same negativne skusenosti vyplyvajuce z ich nepochopitelnej mienky ze su majstri sveta. byvam rovno pod skolou kde trenuju takychto sopliakov, bohuzial
Asi som divná ale tiež po večeroch pozerám futbal..hokej..napr. teraz.. aj keby neviem čo sa dialo..nedám na futbal dopustiť ligu majstrov proste musím vidieť..ale to ten, kto k tomu nemá vzťah nepochopí..čiže takých chlapov neodsudzujem..lebo sama taká som
@mariavs strašne generalizuješ, príde mi smiešny tvoj názor, ako keby chlap čo pozerá šport v telke po večeroch, tak nemohol byť inteligentny? Radšej nech pozeráva toto ako tie strielačky a kraviny, hraval by hry na pc a na tom by bol zavisly....
Ty proste poznas par chlapov co su taki co hore pises a myslis si, ze vsetci su taki?
Moj hrava hokej rekreacne, ale uz malicko, lebo nestiha kvoli praci, pozerava hokej v telke a este aj chodi na zapasy niekedy.... a prezijem to, nemyslim si, ze je tupy, ani nic podobne, ma Phd. takze nieco v tej hlave asi ma
Prezijem ak sa mi hodinu nevenuje, ked je nejaky dolezity zapas, hej obcas provokujem a odlakam ho od toho ale chapem a respektujem, ze kazdy ma hocijake zaluby
táto diskusia je tak vtipná až na to, že tie názory ( vlčie ) sú dosť smutné a obmedzené ale tak to dopadne, keď sa na intelektuála hrá niekto kto na to nemá. Ale mne to nedá a vždy sa musím baviť na týchto ľuďoch
tak keď ide nejaký zápas, čo je pre neho veľmi dôležitý, tak si to pozriem s ním ... a už podľa nálady fandím s ním alebo fandím protivníkom naschvál ...
fuuuj je mi zle s tych komentov ani som ich vsetky necital a aj tak mi je zle (blee) vsetky co mate taky nazor ste pice jebnute a hotovo !!!! a este ked niekto napise ze "hokej by som aj pozerala ale futbal nie !" to je uplne v pici toto Slovensko do pice to keby takto fungovalo tak 90% ludi je slobodnych ja milujem futbal a hravat ho nemozem kvoli zdravotnemu stavu a proste na to ani nemam celkovo a co je akoze zle na tom ze ho rad pozeram ? ... moj otec ma tak isto rad futbal a mama vobec naopak ma rada romanticke filmy atď. no a preto mame 2 televizore ..... akoze neviem co mam este napisat mozno to ze v inych krajinach aj zeny miluju futbal a sport celkovo no tu sme taky jebnuty narod ze zeny iba po obchodoch a po kavickach by chodili .... a to je co za nazor vlastne ? ty a tebe podobne akoze chcete mat partnera pod papucou ci jak ? preco by si do riti nemohl ten futbal pozriet ked ho to bavi ? to iste moze povedat muz o zene ze "nemohol by som mat babu ktora po veceroch cita knihu alebo sedi na nete" to uz co je toto kurva ? fakt nechapem tento svet vobec !!!!!!
@mariavs wtf? šak nech si kuká čo chce nie? pokiaľ to nie je 24/7..
aj môj frajer kuká futbal a hokej a vôbec si nemyslím, že by kvôli tomu nebol inteligentný, keď ho to baví tak prečo nie? veď takmer každý original chlap si rád pozrie šport, nie je na tom nič divné... prezentuješ tie športové prenosy ako keby to bol heroín a ničilo to tomu mužovi ako aj jeho dievčaťu život, ty sa zobuď dievča
nechcela by som, aby niekto uprednostnoval pozeranie sportu v TV predo mnou
chapem ze niekoho bavi hrat kolektivne sporty bez hlbsej pointy, je to celkom prdel vyblaznit sa pri tom, ale nechapem zmysel toho, ze sa pozeram na to, ako par chlapov nahana loptu
Nemám s tým najmenší problém, niekedy dokonca pozerávam futbal alebo hokej s ním, a nemyslím, si že by sme preto mali byt šenkoví vymetači alebo neinteligentní ludia.
On nepindá do toho čo pozerám ja, tak prečo by som mala ja jemu? Keď ho to baví? Si dobrá piča to sa musí uznat..
@kail91 si to zle pochopil, ale ona ma pochopila, to je hlavné
@mmajuskaa3 písala zakladateľke fóra, že urazila chlapov, ktorí pozerajú hokej a futbal a ja som napísala, že neuráža iba tých chlapov, ale aj baby, čo s takými chodia a ten "citát" bol k tomu ako "dôkaz" že slečna zakladateľka fakt takú koninu vypotila...že sú slepé a že to oľutujú, či čo...
"ahojte baby, co si myslite o chalanoch co po veceroch pozeravaju futbal hokej a podobne hluposti miesto toho aby sa nam venovali?"
že si egocentrická feministka
akože... ja napríklad futbal/hokej/podobné veci nepozerávam, ani som nikdy poriadne nechápal čo na tom niekoho môže baviť, ale táto otázka je to isté ako keby som ja založil diskusiu s otázkou "Ahojte chalani, čo si myslíte o babách ktoré vo voľnom čase behajú po nákupoch a manikúrach a kozmetičkách a podobných pičovinách miesto toho aby sa nám venovali?"
Proste ľudia majú svoje záujmy, a dokonca aj keď s tebou niekto chodí, tak jeho svet sa netočí celý okolo teba, deal with it.
"podla mna intelekt a mluva byva vzdy 0 bodov."
nesúhlas. veľmi často, ale vždy nie. napríklad môj otec pozerá futbal strašne rád, a keď sa ho spýtam prečo, tak je z toho hodinová óda na stratégiu a taktiku, eleganciu pohybu, atď atď... Skrátka inteligentný a dobre sa vyjadrujúci človek rád pozerajúci futbal, šok!
A poznám mnoho ďalších, ktorí sú inteligentní a vedia sa vyjadrovať, napriek tomu že pozerajú športy.
V skratke, je fakt že čím je chlap "hrubší" a menej inteligentný (čiže "fyzickejší", dalo by sa povedať), tým je väčšia pravdepodobnosť že bude rád takéto veci pozerávať, ale to je korelačný vzťah, a tvoriť na jeho základe takéto hypotézy nie je dobrá praktika.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
124 komentov
to iste si muzi myslia a vasich nakupoch a roznych picovinkach, potom z vas vyrastu tie take mestske panicky
Nikdy som nechápal čo na takých mužoch tie ženy vidia...pivo v ruke, futbal pred očami a druhá ruka v trenkoch Hnus...
to odkedy clovek, ktory pozera futbal/sport musi byt grobian kokot atd ?
uplne sa smejem tu
A namiesto toho trčíš radšej za internetom a dáš výhovorku, že televízia je blbosť...a keby si nemala internet, ale len televíziu, tak povieš opak Typical
súhlasím s @8 (hlavne s prvou vetou)
čo si o tom myslím? že a prečo nie? sama milujem večery, keď si otvorím pivo, vyložím nohy na stôl a pozerám hokej a len grobiansky hulákam. každý potrebuje vypnúť po svojom. a každý potrebuje čas sám na seba.
Ty si riadne mimo nevedel som, že ten kto má rád šport tak je nejaký vymätenec, musíš mať v hlave riadne nasrané
ale pre kazdeho je ine normalne, niekto rad cita knihy a niekto sleduje nahananie za loptou...ake poeticke
a vôbec, nevidím na tom nič zlé...
Si stiahnem film, dám ho na USB , pichnem do telky a mám krásny večer...
» www.birdz.sk/forum/koho-by-s...
» www.birdz.sk/forum/veganstvo...
uz mi je to jasne
keď bude pozerať hokej tak si sadnem k nemu, otvorím si pivo a kukám s ním a potom pôjdeme vymetať nejaký šenk
ja žasnem...nevidím na tom absolútne nič zlé, pre mňa samú je pozeranie hokeja najlepšou formou odreagovania
btw. takého chlapa mám...stíha pozerať futbal aj sa mi popri tom venovať .. + je to úžasný a rozumný chlap.. toľko k tomu
a nie nevadilo by mi to,iba taký extrém by mi vadil, keby to bolo na prvom mieste a ja na druhom, inak prečo by mi malo vadiť to čo má rád, kľudne by som s ním aj každú noc pozerala NHL
ale chodim do takej spolocnosti kde nechodia ludia co povazuju za napln to ze sa tam vecer v tv pusti futbal a pod
p.s.:mám rada eseje, tak sa skús niečo také. očividne by ti šiel sociologický výskum. napríklad o spojitostiach medzi výškou dosiahnutého vzdelania, obľúbenou literatúrou a sledovaním športových podujatí.
ale za to ze rad pozera na futbal alebo hokej neznamena ze je blbec alebo nieco podobne, len ze sa mu pacia urcite veci... aj niektorym zenam sa paci pozerat volaky sport, nic zvlastneho.....
staci menej pozerat tie americke nezmysli kde ukazuju tych co pozeraju sport ze su totalny primitivovia.... ale zobrat to ako ze je to film a nie skutocnost.
ale zase napriklad mam spoluziakov niektorych a ti cely den vkuse kazdu prestavku rozoberaju len futbal dookola a keby som to mala vkuse pocuvat, asi by mi to uz liezlo na nervy
A @bebekex má 100% pravdu - to už radšej ten šport ako PC!
Osobne poznám takých chlapov, ktorí radi pozerajú šport, lebo sa mu sami venujú/venovali...švagor je futbalista, svokor bývalý futbalista, manžel si zahrá iba občas, rekreačne - ale pozerajú len tie zápasy, kde o niečo ide. Čiže, samozrejme, majstrovstvá alebo nejaké zaujímavejšie ligy.
Bývalý hrával rekreačne hokej aj futbal, aj squash a ten na každom športe v telke fičal... ja som z tých žien, ktoré okrem MS v hokeji pozerať šport veľmi nebaví (no, občas si skôr mrknem atletiku, gymnastiku, krasokorčuľovanie alebo spoločenské tance, ale iba keď na to náhodou natrafím a nič lepšie nejde), a bývalý, ktorý bol fanda, ktorý pozerával aj tour de France alebo tenis, mi s tým občas dosť liezol na nervy. Ani nie to, že by sa vyslovene nevenoval mne, boli sme už spolu tri roky a ja som sa vedela zabaviť aj inak, alebo som mala nejakú prácu, ale keď už dal tour de France prednosť pred sexom, to bolo aj na mňa moc...
Najideálnejšie to asi majú baby ako ty, @grietusha , keď ťa to baví Môžete hulákať spolu Bývalý aj s jeho rodičmi pozerávali športy spolu, a na nich bol fajn pohľad
Ja mám, chvalabohu, muža, s ktorým máme iné spoločné hobby a venujeme sa mu spolu, takže takéto otázky, ako @mariavs riešiť nemusím...buď mu to musíš tolerovať, alebo sa rozísť, a v budúcnosti dať hneď na prvom rande chlapovi otázku, či je fanda športov...ak hej, ani do toho nechoď, keď ti to tak vadí
nikoho som sa tym nechcela dotknut je to len moj nazor.
ja o tom proste len nerada počúvam.
tiez nemam rad ak pozeraju tie priblbe serialy a potom sa spravaju jak tie zenske v tom serialy..
napr.moja segra sa sprava presne tak ako ta moorova z panelaku..tiez taka pridzubana..
(par casti som si musel odpozerat)..
inak..ak je ZAPAS tak je kurva zapas..bodka ..
oinak neznasam futbalistov a ani hokejistov..
tvoje inštinkty a vlčie prirovnania ma absolútne nezaujímajú.
Ja nerozumiem chlapom co sport takto aktivne sleduju, nie to este zenam
Osobne ziaden sport nesledujem.
Iba majstrovstva v hokeji a aj to len zapasy nasich a nie vsetky
Pozeranie zápasov je nič.... Ale,asi by ma to ondilo viac ako to,že chodí napr. do posilky...
giving, territorially aware, inventive, loyal, roving. Yet separation from the wildish
nature causes a woman's personality to become meager, thin, ghostly, spectral.
We are not meant to be puny with frail hair and inability to leap up, inability to
chase, to birth, to create life. When women's lives are in stasis, or filled with
ennui, it is always time for the wildish woman to emerge; it is time for the creating function of the psyche to flood the delta.
ešte že telku nepozerám, radšej by som strávil čas s láskou, len keby to šlo
@mariavs že či niečo prote tebe @grietusha má? Hlavne, keď jej napíšeš, že ak sa hentak potrebuje odreagovávať, je to smutné??? Čo je teba do jej odreagovávania? Si ma seriózne nasrala s tou svojou tuposťou...
Keby po týchto tvojich fórach niekto niečo nemal, čudovala by som sa.
"Píšeš len svoj názor", ale dosť ofenzívne, moja milá. @mefistofel ti dobre napísal, netreba brať americké seriály a filmy príliš vážne, to sú fakt len filmy a seriály, nie realita, tak sa zobuď..
Poznám XY chlapov, ktorí pozerajú futbal/hokej, a ani jeden z nich nie je tučný, chlpatý, nemá na sebe staré trenky a tielko a ponožky, nie je ani plešatý ani pri pozeraní futbalu ani hokeju neprdí a negrgá a neskáče okolo neho manželka s desiatimi chodmi. Ty sa už zobuď, preboha! Keď pridal @etelnair tie fóra, ktoré si ešte založila, hneď mi to zapadlo do kontextu...ty si proste sprostá...
@mariavs a to mi sem akože na čo dávaš?
Tebe jebeeeeeeeeee
ale mám už aspoň lepšiu predstavu o osobe, ktorá založila fórum o humánnom štúdiu
Hokej ma nejako nezaujíma ..
Tak z mojho pohladu je hokej zaujimavejsia hra
Sviznejsia, obcas dojde aj k nejakej bitke
Hracom na zadek nepozeram :/
Vo futbale je to o dost nudnejsie vsetko
ináč k téme O___O
a keď sa pozriem na dedinskú posádku v krčme, samí starí skrachovaní najebaní pseudofutbalisti
futbal je ovela viac o taktike a moze rozhodnut kazda chyba..to je na tom zaujimave
treba sledovat a najdes v tom caro
Ty proste poznas par chlapov co su taki co hore pises a myslis si, ze vsetci su taki?
Moj hrava hokej rekreacne, ale uz malicko, lebo nestiha kvoli praci, pozerava hokej v telke a este aj chodi na zapasy niekedy.... a prezijem to, nemyslim si, ze je tupy, ani nic podobne, ma Phd. takze nieco v tej hlave asi ma
Prezijem ak sa mi hodinu nevenuje, ked je nejaky dolezity zapas, hej obcas provokujem a odlakam ho od toho ale chapem a respektujem, ze kazdy ma hocijake zaluby
Ukecany je tiez dost, takze nesuhlasim s tebou
@ludusinqa95 nie si divná je to úplne normálne... šport je fenomén a kto ho nemiluje aj tak nikdy nepochopí
aj môj frajer kuká futbal a hokej a vôbec si nemyslím, že by kvôli tomu nebol inteligentný, keď ho to baví tak prečo nie? veď takmer každý original chlap si rád pozrie šport, nie je na tom nič divné... prezentuješ tie športové prenosy ako keby to bol heroín a ničilo to tomu mužovi ako aj jeho dievčaťu život, ty sa zobuď dievča
chapem ze niekoho bavi hrat kolektivne sporty bez hlbsej pointy, je to celkom prdel vyblaznit sa pri tom, ale nechapem zmysel toho, ze sa pozeram na to, ako par chlapov nahana loptu
ako sorry ale.. wtf?
On nepindá do toho čo pozerám ja, tak prečo by som mala ja jemu? Keď ho to baví? Si dobrá piča to sa musí uznat..
@mmajuskaa3 písala zakladateľke fóra, že urazila chlapov, ktorí pozerajú hokej a futbal a ja som napísala, že neuráža iba tých chlapov, ale aj baby, čo s takými chodia a ten "citát" bol k tomu ako "dôkaz" že slečna zakladateľka fakt takú koninu vypotila...že sú slepé a že to oľutujú, či čo...
"ahojte baby, co si myslite o chalanoch co po veceroch pozeravaju futbal hokej a podobne hluposti miesto toho aby sa nam venovali?"
že si egocentrická feministka
akože... ja napríklad futbal/hokej/podobné veci nepozerávam, ani som nikdy poriadne nechápal čo na tom niekoho môže baviť, ale táto otázka je to isté ako keby som ja založil diskusiu s otázkou "Ahojte chalani, čo si myslíte o babách ktoré vo voľnom čase behajú po nákupoch a manikúrach a kozmetičkách a podobných pičovinách miesto toho aby sa nám venovali?"
Proste ľudia majú svoje záujmy, a dokonca aj keď s tebou niekto chodí, tak jeho svet sa netočí celý okolo teba, deal with it.
"podla mna intelekt a mluva byva vzdy 0 bodov."
nesúhlas. veľmi často, ale vždy nie. napríklad môj otec pozerá futbal strašne rád, a keď sa ho spýtam prečo, tak je z toho hodinová óda na stratégiu a taktiku, eleganciu pohybu, atď atď... Skrátka inteligentný a dobre sa vyjadrujúci človek rád pozerajúci futbal, šok!
A poznám mnoho ďalších, ktorí sú inteligentní a vedia sa vyjadrovať, napriek tomu že pozerajú športy.
V skratke, je fakt že čím je chlap "hrubší" a menej inteligentný (čiže "fyzickejší", dalo by sa povedať), tým je väčšia pravdepodobnosť že bude rád takéto veci pozerávať, ale to je korelačný vzťah, a tvoriť na jeho základe takéto hypotézy nie je dobrá praktika.