To, ze chodi s babou, neznamena, ze ju lubi. Takto by som chodil kludne s 10timi naraz, aj ked by to bolo mozno psycho a mal by som strach z neplanovaneho tehotenstva Ale ked ju milujes, nie je co riesit Proste je to len ona a to je najviac
Aj ja si myslím že tu neide o lásku .. ale zase na druhej strane .. ak sú ony obidve do neho zamilované a on by sa musel pre jednu rozhodnúť, tá druha by trpela, takže je to také neutralné riešenie. Ale ja by som do takého vťahu v živote neišla!
ktovie ake choroby si tam nanosia, do takeho "vzťahu"
nechapem, keď milujem, nebudem sa predsa deliť a deliť sa nebudem ani keď nemilujem, som asi majetnicka kurva ale keď už s niekym chodim vernosť nielen ponukam, ale aj požadujem
@veroniques normálne v zmysle bežné? v niektorých kultúrach v podstate áno, v našej nie. (ne)normálne v zmysle odsúdeniahodné? ak im to vyhovuje a sú v tom dobrovoľne tak prečo to odsudzovať?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A ak majú viac, je rozdiel s dvomi babami chodiť a s dvomi babami šukať, to si treba uvedomiť
nechapem, keď milujem, nebudem sa predsa deliť a deliť sa nebudem ani keď nemilujem, som asi majetnicka kurva ale keď už s niekym chodim vernosť nielen ponukam, ale aj požadujem
y tí čo ich odsudzujú im závidia a robili by to iste, keby mali na to.....